CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt  Bikepacking og Gravel tilbehørs brand Nyt  Bikepacking og Gravel tilbehørs brand
Seido Components er det tyske cykelkults mærke Bombtrack nye tilbehørsmærke Nyt  Bikepacking og Gravel tilbehørs brand

Bomtrack Bicycles har vi tidligere stiftet bekendskab med både på deres Groundwork Events og test af deres cykler. Se mere nedenfor under links

Med  fokus på offroad-sektoren har  nichemærket  gjort sig bemærket i langt ud over hjemlandets grænser. Alene deres omfattende cykelambasørliste af verdensrejse Bikepackere vidner om mærkets hardcore soliditet.

Nu lancerer det Køln-baserede We Make Things GmbH, deres eget tilbehørsmærke Seido Components. De har verdens premiere denne weekend på den amerikanske sæsonåbner Sea Otter Classic 2022 i Monterey, Californien.

Det japanske ord Seido 精度 betyder præcision og nøjagtighed. Det er præcis, hvad det nye mærke skal handle om. Det vil tilbyde komponenter og tilbehør af høj kvalitet til tohjulede eventyr i ethvert terræn. Det komplette sortiment præsenterer alt fra styr til kranksæt og saddelpind til saddel.

“Når vi udvikler vores kollektion, forsøger vi ikke at genopfinde hjulet – vores mål er at lave udstyr, der opfylder et specifikt behov uden at overkonstruere dem og gøre dem så bredt tilgængelige som muligt. Og hvis det gør det sjovere at cykle, så ved vi, at vi har nået vores mål!” forklarer Seido produktdesigner og manager Jonas Bandke.

“Vi ønsker at producere dele, som vi ikke kunne finde andre steder, deraf voksede Seido parallelt med udviklingen af ​​vores udvalg af komplette bombtrack-cykler,” tilføjer We Make Things CEO Harald Schmid.

 

Carbongaflen »MGV« til gravel  er den første produkt. Ifølge det Köln-baserede firma er dækafstand og geometri de to vigtigste faktorer, når du skal vælge en adventure-gaffel. Den tredje og mest udviklingstunge faktor er dog, at den kan klare store belastninger. »MGV-gaflen kan belastes med 30 kg. Med flere fastgørelsespunkter kan ryttere vælge mellem en række forskellige lastkonfigurationer, f.eks  lowriders. Hvad der også er vigtigt er at gaflen kan klare op til 29 x 2,25 tommer dæk og har intern kabelføring,. Den kan naturligvis eftermonteres på en række af Bomtracks eksisterende rammer.

Seido Components sortiment vil i løbet af året udvides til at omfatte produkter som hjulsæt, dæk, styrtape, sadler med mere.

Link

CYKELPORTALEN