CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEST: GripGrab Windbuster TEST: GripGrab Windbuster
GripGrab Windbuster er primært en vindvest til motionscyklisten TEST: GripGrab Windbuster

GripGrab grundlagt af tre danske brødre, er højst sandsynlig kendt af de fleste sports orienterede cyklister for deres handsker og skoovertræk. Sidste år lancerede de deres første komplette cykeltøjs kollektion. Læs mere i “GripGrab lancerer komplet tøjkollektion“. GripGrab har valgt den slagne vej og lancerer en kollektion der undskyld os ! ligner alt andet sport relateret cykeltøj, der i forvejen findes rigeligt af på markedet. Hvorfor de ikke kaster sig over det nye voksende segment af af hverdagscyklister der efterlyser mere casual lignende tøj men med cykelfunktionalitet undrer os !  Cykelsportssegmentet har for længst nået smertegrænsen.

Cykelportalen tester en ny vindvest fra Grip Grab

Nuvel GripGrab har sendt os et eksemplar af deres tynde og lette vindvest som er genstand for denne test. Den er primært tænkt til den varme sæson, mens der findes en anden udgave til den kolde sæson kaldet Therma Core

Specifikationer

  • Materiale: 100% Polyamide, Coating: 100% Polyurethane 89% Polyester 11% Elastane
  • Features: vindtæt front, net bagside, dobbelt lynlås
  • Størrelser: S, M, L, XL, XXL
  • Farver: Blå, Oliven grøn, gul og sort
  • Vægt: 74 gram
  • Pris: set til godt kr. 650,-

Afprøvning
GripGrab Windbuster er en yderst minimalistisk vindvest til lige hurtigt at tage over på de lidt kølige morgenen eller nedkørsler, hvis man er på bjergtur. Snittet er meget tæt med elastik i lænden. Den har vindtæt front med en meget snæver talje, mens bagsiden er net, og noget mere løs i snittet.  Er du ingen adonis skal du nok overveje at gå en størrelse eller to op.  Vesten er ikke vandtæt men vandafvisende på fronten grundet dens behandling med en særlig DWR behandling.

Vesten er super minimalistisk, meget let og fylder intet i sammenrullet stand, så den er altid let at have med i baglommen. Det havde dog været rart at der havde været indsyet en lille lomme til at pakke den sammen i.

GripGrab Windbuster er et udmærket basis produkt, men der er intet nyskabende eller anderledes i det end hvad der i forvejen findes på markedet. Det syntes vi er lidt ærgeligt at GripGrab har forpasset muligheden for at komme op med noget lidt mere nyskabende og anderledes. Det rokker dog ikke ved at er den primære cykel disciplin landevej, er det et udmærket produkt der hverken gør fra eller til i forhold til konkurrenterne.

Konklusion
Vi må indrømme at forventningerne til GripGrab Windbuster ikke helt er blevet indfriet. Det er et stykke nyttigt tøj tilbehør primært til sportscyklisten til de kølige forårs og efterårs måneder samt på bjergnedkøsler. Dets største force er den kompakte størrelse sammenfoldet.

Link

CYKELPORTALEN