CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3 i 1 ramme fra Goblin 3 i 1 ramme fra Goblin
Goblin GB02 er Made in Taiwan men med franske rødder 3 i 1 ramme fra Goblin

Mærket Goblin Bikes blev lanceret sidste år af Jean-Christophe Charrier. Det ultra-fleksible GB02-stel er hans vision om en moderne stålramme.

Nyfortolkning af stål med franske rødder fra Jean-Christophe Charrier.

Med vendbare indsatser på kædestagene og et valg mellem to Ritchey-kulfiber gafler, WCS Adventure eller WCS Gravel, kan dette stel bruges til både grus- og allroad-kørsel samt til allroad-kørsel derimellem. I gravel-positionen og med den rigtige forgaffel giver frihøjden mulighed for at montere 700 x 45 mm dæk. Dette chassis er klar til alle tænkelige udflugter, så det er op til dig at udstyre det efter dine ønsker.

1 ramme = 3 cykler

Jean-Christophe har boet på  Taiwan i mange år, hvor han har været involveret i sourcing for forskellige mærker. Han brugte sin professionelle erfaring til at definere dimensionerne på CrMo-stålrørene i sin ramme. De blev udviklet specielt til GB02. Stål blev valgt på grund af dets komfort og den livlige fornemmelse, det giver, når man træder i pedalerne.

Styrrøret er slankt med en 1′-1/8 standard. Krankboksen er T47. I størrelse M vejer rammen omkring 1.940 gram. Den sælges for €1.880. Afhængigt af længden på kædestagene (415-430 mm) og valget af forgaffel er dette stel velegnet til både grus- og landevejsbrug.

Link

 

CYKELPORTALEN