CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike igen igen Eurobike igen igen
Eurobike slår igen igen portene op til alt i cykler og hvad dertil hører ... Eurobike igen igen

Så starter verdens største cykelcirkus som jeg ynder at kalde Eurobike, hvor alverdens cykelbrands og håbefulde iværksættere står i kø for at få os forbrugere til lommerne. Tonsvis af nyheder og kejserens nye cykelklæder. Nogle mere reelle og brugbare end andre.

For første gang i 30 år vil redaktøren ikke selv være på messepletten og spotte og dække nyheder direkte. Dette er der flere grunde til, noget jeg vil vende tilbage til i en senere artikel, der også vil komme ind på hvor Cykelportalen er på vej hen.

  • Velkommen til Cirkus Eurobike 2024

Allerede nu er postkassen rødglødende med såkaldte pressemeddelser og invitationer til verdenspremierer, innovationer, nyskabelser og masser af farver, splash, lir og goodiebacks samt ikke mindst messeparties, ad litium, der altid lader sig skue :o) på sidste dagene hvor “tømmermændene” i mere end en forstand har indfundet sig blandt udstillere og besøgende :o)

For Cykelportalens vedkommende bliver den fremtidige dækning noget anderledes fremover, og endnu mere selektiv. Men stay tuned anyway … på Danmarks eneste uafhængige cykelportal.

torben