CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyskabende ADD ON elmotor løsning fra Skarper Nyskabende ADD ON elmotor løsning fra Skarper
Konverter din eksistrende cykel til eldrift med denne smarte addon motor der overfører kraften via skivebemsen. Nyskabende ADD ON elmotor løsning fra Skarper

Hvorfor har ingen lige tænkt på dette før nu…

Der er langt mellem de store nyskabelser på elmotor området hvor der stadig kun er to hovedtendenser,

  1. Indbygningsmotorer til kranken med masser af moment og batterikapacitet
  2. Letvægts løsninger med mindre moment og batteri kapacitet.

Indenfor disse kæmper adskellige producenter så om at kunne tilbyde det samme. Kendetegnende for dem er at de fra starten er til indbygning i cyklerne, og alt hvad deraf følger med at konstruktionsmæssige udfordringer, hvilket gør dem unødvendigt dyre for mange. Men der findes jo stadig en kæmpe gruppe af cyklister der har en helt almindelig cykel, de er glade for, men som godt kunne tænke sig lidt medvind på cykelstien  af den ene eller anden grund.

Flere har gennem tiderne forsøgt sig med add-on motorløsninger, men de ofte forbundet med en hel del mekanisk montering og trækning af diverse ledninger. Skarper lancerer en nyskabelse, i form af en add on motor som overfører kraften via skrivebremsen på baghjulet.  Det hele er indbygget i en enhed som smækkes på baghjulet, og rimelig let kan sættes på og tages af efter behov.

Det betyder at den vil kunne sættes på alle cykler med skiveremser, og at den er aftagelig, så cyklen stadig kan benyttes som en helt almindelig cykel. Motoren er på 250 W og kan yder op til 50Nm torq.

Systemet er måske ikke det mest elegante, men en smart måde at få elmotor på sin eksistrende cykel uden at skulle være udstyret med den store pilfingre eksamen eller smide guld efter cykelmekanikeren.

Prismæssigt er den overkommelig og med en vægt på godt tre kilo kan den konkurrere med de letteste systemer på markedet. Den nye motor bliver præsenteret på Eurobike i næste uge, hvor vi håber at få lejlighed til at prøve systemet. Læs mere i vores kommende store Eurobike dækning.

Link

 

CYKELPORTALEN