CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GripGrab lancerer komplet tøj kollektion GripGrab lancerer komplet tøj kollektion
Første komplette cykeltøjs kollektion fra det danske tøjbrand GRIP GRAB GripGrab lancerer komplet tøj kollektion

Som vi kunne berette allerede i november sidste år, har GripGrab det seneste års tid arbejdet på en helt ny tøjkollektion.

Som et førende mærke inden for cykeludstyr – handsker, skoovertræk og varmere, skifter GripGrab ikke sit kernefokus, men udvider det snarere til at tilbyde et komplet udvalg af kitløsninger til cyklister. Dette er et naturligt skridt mod mærkets kernevision om at gøre det muligt for cyklister at køre hele året og overvinde barriererne fra våde, kolde og blæsende forhold. Det nye cykeltøj gør GripGrab til det komplette mærke, der giver cyklister alt, hvad de behøver for at køre komfortabelt – uanset vejr forholdene.

Første komplette cykeltøjs kollektion fra det danske tøjbrand GRIP GRAB

GripGrab koncentrerer sig i første omgang på fire hovedområder som beskrives med disse fire eksempler til bøde herrer og damer.

RAINMASTER vandtæt jakke
Den lette, holdbare, åndbare og pakbare GripGrab RAINMASTER-jakke er en løsning fuld af gennemtænkte detaljer, med stor opmærksomhed på pasform og fremragende funktionalitet: Det er et produkt, som du normalt ville forvente at være meget dyrere. Et perfekt eksempel på GripGrabs tilgang til at kombinere udsøgt funktionalitet med flot design, uden at være eksklusiv og prætentiøs.

GRAVELIN Merinotech Jersey
Den komfortable og isolerende GripGrab GRAVELIN jersey er en sand klassiker med topmoderne detaljer. Med en blanding af merino+syntetisk stof er funktionaliteten maksimeret for at tilbyde det bedste fra begge verdener. Merinoulden leverer enestående termisk regulering, mens de syntetiske fibre giver forbedret stræk og forbedrede fugttransporterende egenskaber. Til alle årstider, hvor der er brug for varm komfort. Det føles lige så godt, som det ser ud!

AQUAREPEL vandafvisende bib-shorts
Med en tre-lags softshell vandtæt konstruktion vil disse bibshorts blive favoriseret blandt ryttere i Skandinavien og videre, når de begiver sig ud i de koldere måneder. Flatlock-sømme, høj-strækstof og en elastisk interface-pude sikrer enestående komfort og tæt pasform, hvilket fuldender funktionaliteten af ​​et par ægte beskyttende bib-shorts.

THERMACORE Bodywarmer Vest
Teijin Octa Airmesh-stoffet på front- og bagpanelet har et enestående varme-til-vægt-forhold og er nøgleingredienserne til at holde din kerne komfortabel – så ydeevnen er optimal. Frontpanelet er vindtæt, hvilket gør denne lette bodywarmer til en sand løsning på kolde ridedage. Designet til at bære under en jakke eller jersey og tilføjer et vigtigt lag af isolering, når det er nødvendigt.

Funktionalitet først
GripGrab understreger, at dets fokus på funktionalitet er parret med en tidløs stil, så hvert produkt er af optimal værdi og har et længe værdsat cykelliv hos kunden. Cykeltøjet er udviklet med samme høje opmærksomhed på detaljer og funktionalitet, som er værdsat fra GripGrabs udvalg af handsker og skoovertræk.

Ud over trends og mode
Produkternes jordnære, varme farver viser en stabilitet, der overskrider trends og mode. Tidløse farver er et fornuftigt valg i det lange løb. Ingen grund for en rytter til konstant at opdatere deres cykeltøjsgarderobe. Dette sparer ikke kun penge, men reducerer også spild og fremmer bæredygtige valg. GripGrab mener, at tidløse farver giver os alle mulighed for at udtrykke vores identitet som ryttere uden at bukke under for presset fra konstant forandring.

Cykel hele året
Med lanceringen af ​​cykeltøj styrker GripGrab sin position som Ride All Year-mærket: opmuntrer os alle til at drage fordel af hver sæson og køre under alle vejrforhold. GripGrabs skandinaviske arv og DNA er ikke kun tydeligt i alle produkter, der er tilgængelige for ryttere, men også i det faktum, at fans, jævnaldrende og medarbejdere aldrig holder sig tilbage, når de begiver sig ud på ture uanset vejret.

GripGrab Cycling Wear vil være tilgængelig fra den 14. september på gripgrab.com, i butikker, på Amazon og hos de store online-forhandlere.

Link

 

CYKELPORTALEN