CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny komplet GripGrab cykeltøjs kollektion på vej i 2023 Ny komplet GripGrab cykeltøjs kollektion på vej i 2023
GripGrab åbner godteposen på klem for en kommende komplet trelags tøjserie til efteråret 2023... Ny komplet GripGrab cykeltøjs kollektion på vej i 2023

Det danske cykeltøjsmærke, GripGrab, satser stort på efterår-vinter 2023 ved at gå ind i en helt ny kategori med sit første komplette udvalg af cykeltøj. Mærket har lyttet til sin voksende base af loyale kunder, der ønsker et funktionelt, flot og innovativt sæt fra deres yndlingsmærke.

GripGrab har lyttet til tilbagemeldinger fra deres trofaste kundekreds og satser nu stort fra næste år med komplet tøjserie efter trelags princippet.

Kristian Krøyer udtaler
“Vi  er klar til at gå ind på et nyt marked for efterår-vinter 2023 med et nyt, omfattende udvalg af cykeltøj – så nu kan ryttere klæde sig fra top til tå i mærkets sæt og køre hele året. GripGrab har allerede arrangeret møder med sine mest betroede detailpartnere i hele Europa, så planlægningen af ​​forbrugerlancering i august/september 2023 kan være en ægte omnichannel-begivenhed på tværs af GripGrabs omfattende salgskanalnetværk.

De seneste 22 års kontinuerlig vækst inden for områderne handsker, skoovertræk, underlag og sokker har bragt mærket over hele verden. Nu, siger grundlæggerne, “det er tid til at tage sortimentet op et hak ved at lancere vores første kollektion af cykeltøj som en del af vores omfattende produktportefølje”.

GripGrabs cykeltøjskollektion er ikke beregnet til at fremvise “bare endnu et cykeltøjsmærke”. GripGrab ønsker at udfordre status quo og gøre tingene på GripGrab-måden. GripGrab er gået ind i udviklingen med en klar vision og et stærkt værditilbud, der afspejler virksomhedens overordnede værdier.

”Det er vores ambition at kunne udstyre cyklister fra top til tå, hvilket helt åbenlyst kræver cykeltøj. I modsætning til hvad de fleste mærker gør, mener vi, at de kolde, mørke og våde forhold i efterår-vinter er det rigtige tidspunkt at gøre det. Det er her, vi virkelig kan vise, hvad vi kan”

AW er GripGrabs højsæson. Det er, når ryttere er mest udfordret af vejret – især i Skandinavien, GripGrabs hjem, hvor mærket henter mest af sin inspiration. Cyklister, der aktivt vælger at køre hele året, for hvem der ikke er lavsæson – det er GripGrabs målryttere. For ryttere, der endnu ikke rider hele året, vil sættet gøre det muligt for dem at gøre det. Med et komplet udvalg af essentielle ting til alle mulige vejrforhold er næste skridt at lancere en række essentielle cykeltøjsartikler med det specifikke GripGrab-touch.

Essentielt lagdelingssystem
Sortimentet er baseret på et ‘essentials layering system’, som giver kunden mulighed for kun at eje nogle få nøgleelementer, som, når de kombineres på forskellige måder, passer perfekt til de specifikke temperaturer og vejrforhold på enhver efterår-vinter tur. Kombineret med den eksisterende serie af GripGrab baselag, merinostrømper, arm- og benvarmere eller andre produkter, kan cyklister færdiggøre det sæt, de har brug for, så de kan køre hele året.

Disse første produkter er designet og udviklet til at have en stærk forbindelse til GripGrabs kernekategorier, og dermed gøre cykeltøj til et ønske om at parre med eksisterende, pålidelige essentielle ting. Et eksempel er den næste generation af AquaRepel vandafvisende benvarmere, der passer perfekt sammen med de nyudviklede AquaRepel vandafvisende hageshorts. Kollektionen fokuserer på, hvad mærket definerer som “cykling essentials” – produkter, der kan sættes sammen og kombineres med tilbehør for at give dig den perfekte løsning til alle vejrforhold.

Anne Sophie Goetz, GripGrab-produktudvikler fortæller
“I udviklingen af ​​det nye cykeltøj har vi været tro mod vores bæredygtighedsløfte om at skabe produkter, der holder længere, og som implementerer genbrugsmaterialer, så længe holdbarheden ikke kompromitteres. Den nye serie vil afspejle vores bæredygtighedsdrevne tilgang forankret i ideen om at styre cykellivet med færre produkter, reducere behovet for vask og lave produkter, der holder længere. Et eksempel på en sådan produktalsidighed er vores ikke-polstrede AquaRepel Water-resistant Bib Tights, som kommer sammen med premium polstrede cykelshorts, Airflow Mesh Liner Shorts. Strømpebukserne vil være lavet af et højstrækbart softshell-stof med en PFC-fri, holdbar vandafvisende (DWR) behandling, der giver vandtæt og vindtæt beskyttelse og beskytter ben og lænd mod regn og vejsprøjt.”

Nyt og gammelt
Kollektionen omfatter velkendte kategorier som en regnjakke, en vinterjakke, en langærmet jersey, sammen med vintersmæk-shorts og bib-tights.

Der introduceres også et nyt sæt, der tilføjer stor alsidighed til de fleste rytteres kitskuffer. Mid-Layer Bodywarmer Vesten er et produkt, der kan bruges til at øge den termiske isolering af ethvert sæt. Læg den under din trøje for at få et ekstra niveau af isolering, eller sæt den sammen med vinterjakken, når du skal ud i minusgrader. Dette er et skridt op i isolering og komfort og henter inspiration fra udendørsbranchen, hvor alle har vænnet sig til at lægge lag op og ned i farten.

Samling af lange tights med linershorts er baseret på en vision, hvor cyklister vil have mindre kit og behøver at vaske hele deres cykelgarderobe mindre. Med linershorts skal du kun vaske underlaget efter hver tur, ikke tightsene. Strømpebukserne skal kun vaskes efter tre til fem ture afhængigt af de forhold, de bruges i. Dette vil også give mulighed for en længere levetid for strømpebukserne, da vask ofte er ret hårdt for tøjet. Den dedikerede rytter, som er på deres cykel ret ofte, kan så bare købe et par af de billigere linershorts til at parre med et sæt bib-tights.

Disse mesh-liner-shorts – som også tilbydes som en selvstændig genstand – har en elastisk interface sædepude af skum med høj densitet til trykaflastning og meget åndbare stoffer for den bedste temperaturregulering. De polstrede linershorts er også perfekte til indendørs træningssessioner eller kan endda bæres under baggy shorts.

Branding
Valget af branding og farver er subtilt, yderst funktionelt og moderne. Dette komplementerer sæsonen og den skandinaviske kørestil perfekt, som ses mere og mere over hele Europa og USA. Materialevalget er avanceret, men varerne er mere tilgængelige i forhold til de fleste etablerede mærker.

Flotte ord og storytelling fra det danske brand. Vi følger naturligvis udviklingen her på portalen og er spændte på om de nu kan leve op til de flotte løfter, og om de tør lade os få noget tøj i hænderne til test.  :o)

Link

  • GripGrab

CYKELPORTALEN