CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

 

mallorca12

Eventyrcyklisterne udsprang fra “Jorden Rundt 2004-2005”-projektet under Dansk Cyklist Forbund tilbage i 1995.  Jan Konstmann var initiativtager til dette spændende projekt, hvis plan det var at lave en tur Jorden Rundt i forbindelse med Dansk Cyklist Forbunds 100 års jubilæum.  Projektet blev aldrig ført ud i livet, men ændrede sig siden til en rejseklub hvis deltagere nu tager Jorden Rundt i etaper.

Vi er en blandet flok, alle turcyklister i alderen 30 til 80 år, der i grupper på 2 til 30 cykler på ture sammen af kortere eller længere varighed.
Rejsemålene har været mange og vidt forskellige.  Fra weekendture i Sverige og Danmark, til øde og støvede grusveje i Pakistan og Bolivia og eksotiske mål som f.eks. New Zealand og Kina.

Alle der interesserer sig for at cykle med oppakning under primitive forhold, eller selv har lyst til at arrangere en tur, kan være med. De senere år er også Bikepacking kommet til.

En gang om året mødes vi, hvor vi udveksler tur erfaringer og ser spændende billedforedrag fra årets ture. Er du interesseret og gerne vil vide mere om os og vore ture, er du meget velkommen til at kontakte os. Det er helt uforpligtende og koster ikke noget. Skriv til info@cykelportalen.dk

Du kan også læse turberetninger fra nogle af vore mange ture under Rejsebeskrivelser.