CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vand på flasken fra Restrap Vand på flasken fra Restrap
Flaskeholder og flasker fra Restrap komplementerer deres omfattende Bikepacking taskeprogram Vand på flasken fra Restrap

 

Engelske Restrap har en række nye produkter på bedding. Vi lægger ud med at præsentere en ny vandflaskeholder samt et par vandflasker.

Flaskeholder med sideindgang samt matchende flasker

Restrap supplerer deres i forvejen store udbud af tasker til rejsecyklisten med matchende vandflasker og en flaskeholder med sideadgang, der gør den nyttig for de mange som bruger de populære rammetasker.

 

Vandflasker i to størrelser
Restrap Branded Bottles med konturdesign, fås i både 500 ml og 750 ml. Den karakteristiske orange låsbare tud giver et farvestrejf og sikrer nem adgang til dine yndlingsdrikkevarer. Den lækagesikre konstruktion sikrer, at din væske bliver, hvor den hører til, i din flaske, ikke på dit udstyr.
Plastikdunken er let at klemme sammen og gør det til en leg at slukke tørsten, så du kan holde fokus på din cykeltur. Den aerodynamiske, ergonomiske hætte forbedrer flaskens overordnede slankhed, men giver også et behageligt greb under dine ture. En bred åbning gør flasken nem at rengøre, genopfylde og tilsætte elektrolyttabletter og pulver. Restrap flaskerne er fremstillet af 100 % genanvendeligt, BPA/F/S- og PET(E)-frit polyethylen.

Specifikationer

  • Materiale:100 % genanvendeligt, BPA/F/S- og PET(E)-frit polyethylen
  • Dimensioner: 500 ml (195 x 75 mm)   750 ml (250 x 75 mm)
  • Volumen: 500 og 750 ml
  • Vægt:  74 gram (500 ml). 94 gram (750 ml)
  • Pris: kr. 115,-

Sideudløst flaskeholder
Denne flaskeholder med sideudløser giver nem adgang til din vandflaske med en indgang i siden. Dette gør den ideel til cykler med kompakte rammer, eller når brug af en rammetaske kan påvirke afstanden til flaskerne. Med en foldbar base giver den fleksibilitet ved at kunne monteres i to forskellige retninger, hvilket giver dig valget mellem at have åbningen på enten venstre eller højre side. En Grip Strip er inkluderet for at sikre sikker montering og beskyttelse af rammen, med 25 mm justering for den perfekte pasform. Buret har også en gummirem som holder flaskerne endnu mere sikkert på ujævnt terræn. Den justerbare pasform betyder, at dette burde kunne passe på enhver cykel ved hjælp af alle flaskeholdere, der er tilgængelige på stellet eller forgaflen.

Specifikationer

  • Materiale: Nylon, Silicone og stål
  • Dimensioner: 84,4 mm x 148 mm
  • Vægt: 51 gram
  • Pris: kr. 140,-

Link

CYKELPORTALEN