CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

USWE er vild med Bikepacking USWE er vild med Bikepacking
Svenske USWE kendt for deres "No Dancing Monkey" system på deres drikkerygsække kaster sig nu over Bikepacking tasker USWE er vild med Bikepacking

Specielt hardcore mountainbikere, kender uden tvivl svenske USWE, der blev kendt for deres helt eget et punkts remmesystem på deres væskerygsække under betegnelsen No Dancing Monkey. Nu har USWE kastet deres kærlighed på de trendy Bikepackingtasker.

Nye Bikepacking tasker fra USWE

USWE nye Bikepacking serie er et komplet sæt bestående af 9 forskellige tasker, der alle er vandtætte og lette. I projektet lykkedes det designere fra USWE og Giant Loop (USWE’s søsterfirma for motorcykelbagage) at kombinere No Dancing Monkey med Giant Loops innovative systemer til fastgørelse af bagage på motorcykler. Designerne har overført No Dancing Monkey™-systemet til cykelstellet og samtidig honoreret Giant Loops motto: “Go Light. Go Fast. Taskerne er designet til gravelcykler såvel som MTB og E-MTB.

USWE tilbyder nu et komplet program af af konkurence og eventyr udstyr til grus og mountainbike der inkluderer vandresovairs, rygsække, bikepacks og cykeltøj og rejsetasker.

Serien består af to rammetasker på henholdvis 2,4 og 3,6 liter. To saddeltasker, henholdvis en stor bikepackingmodel på 9 liter og en lille til værktøj på 0.6 liter. Til overrøret er der to modeller at vælge imellem begge på 1,2 liter. Traditionel med lynlås eller for hurtig adgang med magnetlukke. Til styret er en stor model med rullelukke i hver ende på 9 liter og en lille taske med toprulle lukke på 3 liter. De to styr tasker kan endvidere suppleres med en mulepose. En fin detajle der stadig ikke er særlig udbredt på vind og vandtætte tasker med rullelukke, er en lille ventil, når taskerne skal komprimeres.

Ramme- og overrørstaskerne kan bruges separat eller sammen som et system, hvor de deler stropper for at reducere antallet af remme. Dette gælder også for begge styrtasker.

For at kunne overføre NoDancing Monkey-teknologien til cykeltaskerne arbejdede designere fra USWE og GiantLoop sammen på dette projekt for at forene det bedste fra to verdener.  Alle tasker har svejsede, sømløse samlinger og  Diamond Ripstop-stoffet gør taskerne vandtætte og holdbare under alle forhold, samtidig med at vægten er holdt lav.

Tilgængeligheden skulle være optimeret med store lynlåsstroppe og rullelukker med kliklås.  Vi ser frem til at kunne vende tilbage med test af nogle af de nye USWE Bikepacking tasker på et senere tidspunkt. Prismæssigt ligger de enkelte tasker mellem godt kr. 300,- og kr. 1.100,- Læs mere og køb dem på USWE officielle hjemmeside.

Link

 

 

CYKELPORTALEN