CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny geargruppe fra Shimano Ny geargruppe fra Shimano
Shimano lancerer ny ESSA 8 speed geartrain Ny geargruppe fra Shimano

Shimano lancerer nu sit nye prisvenlige komponentsystem, SHIMANO ESSA, der vil være kompatibelt med deres nuværende 8-speed flat-bar ACERA, ALTUS og TOURNEY TX-systemer.

Shimano ESSA er en ny prismæssig overkommelig geargruppe.

SHIMANO ESSA er udviklet med det transformative Essence of Active-koncept og vil løfte den eksisterende 8-speed-serie. ESSA er alsidig, robust og designet til at understøtte en aktiv cykelstil og markerer en spændende udvikling i udvalget af tilgængelige komponenter hvor målet i stigende grad er at harmonisere  flere sæt af komponentgrupper. Shimano sigter på sigt mod at forenkle sit produktsortiment til den næste generation af cyklister.

ESSA – essensen af aktiv
ESSA er ideel til en bred vifte af afslappede sportscykler, herunder MTB, fitness og citybikes. Den smalle/brede tandprofil sikrer pålidelig fastholdelse af kæden på sporet. Det forreste enkeltgear med 8 gear har et 400 % bredere gearområde med DYNAMIC CHAIN ENGAGEMENT, der sikrer fremragende kædefastholdelse. Kompatibiliteten med SHIMANOs nuværende 8-speed HYPERGLIDE-systemer vil gøre livet lettere for både cykelforhandlere og cykelentusiaster.

RD-U2000
Stabil drivlinjeydelse på stier.

  • Optimeret geometri og fjederspænding reducerer kædefald
  • Designet med lav profil,  optimeret til ujævnt terræn
  • Samlet kapacitet: 34T
  • Maks. lavt tandhjul: 45T
  • SHIMANO SHADOW RD

FC-U2000-1
Speciel kransprofil forbedrer kædeindgreb og fastholdelse for jævn kørsel over ujævnt terræn.

  • Mulighed for kædehjul: 32T, 40T
  • DYNAMISK KÆDEINDGREB+ (32T)

CS-HG400-8
8-trins kassette med bredt gearområde giver pålidelig skifteydelse til forskellige kørestile.

  • Bredt udvalg: 11-45T (11-13-15-18-22-27-35-45T)
  • HYPERGLIDE

ESSA-brandede produkter vil kun omfatte bagskifteren og kranken foran, baseret på den eksisterende HYPERGLIDE-platform, og integreres problemfrit med de eksisterende SHIMANO-brandede produkter i den serie.

Ny Short Reach tilføjelse til Cues skifter og bremsegreb
I 2023 lancerede Shimano CUES 11/10/9-speed-serien, der giver én løsning på tværs af flere cykelkategorier, herunder trekking og mountainbike. I år udvider Shimano serien med et opdateret ergonomisk design, der er optimeret til ryttere med mindre hænder. Det giver en specifik løsning til alle typer cykler og åbner døren til en ny cykeloplevelse for en bredere gruppe.

Med en karakteristisk push/push-skifter og to tommelfinger tilgængelige knapper tæt på grebet bliver gearskiftet mere intuitivt og behageligt. CUES udvider mangfoldigheden for alle ryttere og giver en lettere tilgængelig bremseoplevelse ved at bringe bremsegrebet 20 % tættere på styret.

Nyt for- og friløbsnav
Som supplement til introduktionen af SHIMANO ESSA og den øgede mangfoldighed, der nu er tilgængelig for alle ryttere, der bruger CUES, vil SHIMANOs for og bagnav uden for serien blive fuldstændig fornyet på tværs af 11/10/9/8-gears serien. Alle for- og bagnav uden for serien vil blive koncentreret omkring en enkel og letforståelig serie.

TC600-, TC/QC500-seriens forsegling vil omfatte labyrint- og kontaktforseglingslejer – designet til at modstå ekstreme momentniveauer til aggressiv trail-kørsel. QC400-serien har kun traditionelle kontakt tætningslejer, mens QC300-serien bevarer de traditionelle kop- og konuslejer.

FH600 og FH500 FREEHUBS med MICROSPLINE er designet til pålidelig brug på elcykler og vil være kompatible med SHIMANO LINKGLIDE 11-gears nav og kan nemt opgraderes fra LINKGLIDE til HYPERGLIDE+ 12-gears nav – hvilket giver ro i sindet for ryttere og cykelmekanikere.

Link

 

CYKELPORTALEN