CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SPEZI: Liggecykelproducent bag verdens førende messe for alternative cykler SPEZI: Liggecykelproducent bag verdens førende messe for alternative cykler
Cykelverdenen er andet end racercykler og mountainbikes, Cykelportalens udsendte kikker på alternative mobilitetsløsninger Lauchringen den kommende weekend SPEZI: Liggecykelproducent bag verdens førende messe for alternative cykler

Gabriel Wolf og hans team skal nu for anden gang stå for den nye udgave af. SPEZI cykelmessen. Cykelportalen besøgte messen sidste år og vi ser frem til at besøge den igen i år. Vi fandt testbanen lidt kedelig, hvorfor det lyder godt at Gabriel Wolf i år lover en væsentlig opgradering.

“Vi glæder os til over 90 udstillere og mere end over 130 mærker. Ikke kun testbanen forlænges, men også udstillerområdet udvides. Mange udstillere har efter den seneste messe direkte tilmeldt sig med en større standplads til dette år,” siger Wolf. 

På den udvidede testbane vil der i år være mere end 300 cykler, der alle kan prøves. Siden 2016 har Gabriel Wolf selv været til stede som udstiller på SPEZI, så da Hardy Siebecke efter 20 år i spidsen tilbød ham at overtage SPEZI, sagde han ja tak og gik straks igang.

Franz Furmaniak, Hardy Siebecke, Gabriel Wolf og Florian Wolf på cykel

 

Gabriel Wolf driver Wolf & Wolf sammen med to andre partnere, Florian Wolf og Franz Furmaniak. De producerer sporty touring liggecykler med kort akselafstand, sideophængt forhjul og et løftet styr i deres to værksteder i Muttenz i Schweiz og i Lauchringen i Tyskland.

 

Wolf & Wolf har lavet en meget laid back video af deres værksted og selve produktionsgangen når de håndbygger en komplet liggecykel efter individuelle mål. Link til video

Den to-dages messe, der finder sted den 27. og 28. april 2024, er en blanding af handel, festival og testevent. Fra ladcykler til liggecykler, fra velomobiler til rehabcykler og alt derimellem, SPEZI tilbyder muligheden for at afprøve alt, hvad der ikke er en “normal” diamantramme cykel. Dette inkluderer også trailers, tandemer, trehjulede cykler og foldecykler, sammen med et væld af smart tilbehør.

Link

Simon Louis-Jensen