CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

KORT NYT:  Genbrug i ny cykelhjelm KORT NYT:  Genbrug i ny cykelhjelm
Lazer lover med ny cykelhjelm guld og grønne skove, eller gør de ... KORT NYT:  Genbrug i ny cykelhjelm

Lazer siger, at deres nye Verde KineticCore cykelhjelm, primært minded dagligdags cykelpendleren, minimerer brugen af materialer. Således skulle hele 70 % af hjelmen være i genbrugsmaterialer og genanvendelig.

Selv siger Peter Duynslaeger, der er kommerciel direktør for Lazer, forøvrigt ejet af Shimano. “Vi er godt klar over, at produktionen af en hjelm altid vil have en indvirkning på miljøet, men vi stræber efter at reducere denne indvirkning. Denne nye hjelm er et skridt i den retning for Lazer. Duynslaeger forsikrer at denne “ansvarlige” rejse kun lige er startet med Verde KinetiCore,”

Her på Cykelportalen ville vi så bare ønske at levetiden på nye produkter også blev sat i vejret og behovet for at søsætte nye ensudseende- og funktionerende produkter i en uendelighed blev reduceret måske til hvert andet eller tredie år.

Døm selv !
Du kan se og læse mere om den nye Urban Helmet på Lazers officielle hjemmeside, hvis du mener den opfylder dine kriterier for ansvarlighed og bæredygtighed eller der bare er tale om Greenwashing :o)

Link

 

CYKELPORTALEN