CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Stå af juleræset og tag på cykelferie Stå af juleræset og tag på cykelferie
Lad langsomheden falde over dig og oplev verden fra et cykelstyr langt fra nutidens muligheder af et alle vegne motoriseret og effektivt transport system.... Stå af juleræset og tag på cykelferie

turcykling05

Vi lever i en verden hvor vi pisker afsted med overlydsfart til verden ende for i “få minutter” at opleve (tror vi) verden.  Men hvorfor ikke opleve verden fra et cykelstyr en dag af gangen og indsnuse dens lyde, menensker, kulturer, dufte og sceneriet i adstadigt tempo.

Fælles for ferie på cykel er naturligvis at bevæge sig fremad på to hjul. Herfra er der frit valg på alle hylder afhængig af temperement kunnen og graden af magelighed.  Skal det være med kreditkort og overnatning på luksushoteller, eller primitiv overnatning i vejkanten med kaffe på stormkøkkenet.

turcykling03

Eller trænger du til refleksion over livet og vil cykle solo og klare alt selv, eller have “sikkerheden” og selskabet ved at cykle flere med følgebil og mekaniker. Ja sådan er vi alle forskellige. De fleste vælger nok den gyldne mellemvej.  Det vigtigste er at bevæge sig bare en lille smule uden for sin vante komfortzone og langsom finde ud af at det slet ikke er så farligt og opdagen verden på en ny og meget givende måde i mere end en forstand hvor  din fantasi og forudindtagede begrænsninger er det som sætter begrænsningen. Nogengange ødelægger den store planlægning på forhånd hele turen. Andre gange ville man ønske man havde planlagt lidt mere. Men det er netop en del af hele oplevelsen. At tage det hele lidt som det kommer. En nyttig egenskab at have med i cykelbagagen.

turcykling02

  • Er du nybegynder kan du passende begynde med vores Gode råd om turcykling.
  • Har du mod på de høje tinder kan du få vores råd og vejledning her.

Turcykling01

Trods mediernes til tider noget fordrejede fjendebilleder, er verden stadig et fredeligt sted at færdes i, så op på stålhesten og afsted og få en oplevelse eller to  for livet.

  • Søger du inspiration til din næste cykelferie finder du vores turcykelberetninger fra nær og fjern her

turcykling04
Rigtig god tur på jernhesten…

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN