CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Restrap Adventure Race Bikepacking Restrap Adventure Race Bikepacking
Restrap har opdateret deres Adventure race Bikepacking tasker og tilføjet nye varianter til serien. Restrap Adventure Race Bikepacking

Restrap har opdateret deres Adventure race Bikepacking tasker og tilføjet nye modeller.  Adventure Race Range er tænkt  til  dem, der leder efter en effektiv opbevaringsmulighed med plads nok til at pakke det mest væsentlige, men med behørig hensyn til pakvolumen og vægt.

Restrap har lanceret flere nyheder den seneste tid først med  Rear Top Tube Bag og nye Bikepacking styrtasker.  Nu får deres Adventure Race serie så en overhaling.

Hele serien består af X-Pac®X21-materiale, der er en slags sejldug. Dette er med til at give taskerne stor holdbarhed og  lav vægt.

Race Bar bag
Adventure Race Bar Bag er den ideelle opbevaringsløsning til ultradistance eventyrcyklister. Det minimalistiske hardshell-hylster er konstrueret med en WX21 teknisk ydre og slidstærk nylon-indvendig foring med Hypalon-accenter. Hylstret er formet til at optimere ydeevnen, samtidig med at vægten holdes lav.

En 100 procent vandtæt 7L Dry Pack der er designet specifikt til Race Bar Bag, med en rullelukning, reflekterende detaljer og sidelommer i stretch mesh, der giver tilgængelig opbevaring til mad, handsker og andre væsentlige ting på farten. Kapacitet: 7 liter vægt 325 gram

Race Stem Bag
Adventure Race Stem Bag tilbyder en justerbar og tilgængelig opbevaringsløsning til ernæring, teknologi, tøj med mere. Flere Hypalon MOLLE-beslag og dobbeltsidet velcro-lukke giver et stort udvalg af monterings muligheder. Den specielle lukning giver mulighed for ubesværet adgang med én hånd mans du cykler. Den indvendige afstivning hjælper med nem adgang samtidig med at faconen bibeholdes. Kapacitet: 1,1 liter Vægt: 86 gram

Race Frame Bag – Large
Adventure Race Frame Bag er en holdbar og letvægtstaske, ideel til ultradistanceløb. Bygget til at være praktisk og funktionel, et X21 teknisk vandtæt ydre, vandtæt 6 oz nylon og YKK aquaguard lynlåse sikrer dine ejendele mod vejrets luner vejr.

Den lille korte model

 

Lommer på hver side og en indvendig velcro i hovedlommen holder de væsentlige ting organiseret og er nemme at nå – også når du cykler.  Kapacitet: 4,2 liter

Race Top Tube Bag – Long
Med samme materiale som de øvrige, Adventure Race Top Tube Bag er designet med ultra-distance racing i tankerne. Et X21 teknisk vandtæt ydre, vandtæt 6 oz nylon indvendig foring og YKK aquaguard to-vejs lynlås.

Den lille korte model

Tasken er bygget til at være praktisk og funktionel og holdes solidt på plads med en gummibelagt velcro-strop, der gør det muligt for tasken at fungere problemfrit med alle Restrap Frame-tasker. Kapacitet: 2 liter, Vægt: 243 gram.

Link

 

CYKELPORTALEN