CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Restrap opgraderer deres styrtasker Restrap opgraderer deres styrtasker
Restrap har forbedret populære styrtaske og lancerer samtidig en mindre model. Restrap opgraderer deres styrtasker

Engelske Restrap er kendt for deres gennemtænkte og slidstærke cykeltasker både til traditionel cykeltouring og den stadig mere udbredte og trendy Bikepacking.

En af  Restrap bedst  sælgende  produkter bliver opdateret og kommer samtidig i en ny mindre model: Restrap’s  hylsterdesign er en fast bestanddel af Restrap CarryEverything-serien, der er blevet afprøvet og testet gennem årene og har vist sig at være den perfekte blanding af funktion, bæreevne og funktionalitet.

Restrap Bar Bag er en ideel og problemfri bagageløsning til cykelpakning, touring eller pendling på landevej, grus og mountainbikes. Uden krav til stativ, monteringer eller værktøj kan tasken fastgøres på enhver cykel på få sekunder.

Begge tasker tilbyder nu med opgraderet styrfastgørelse, ved hjælp af fjederbelastede knastlåsespænder til problemfri og sikker fastgørelse, og begge leveres stadig med en tapeforseglet og 100 % vandtæt 6 oz nylon. Inkluderet er skumafstandsstykker, der giver dig mulighed for at sænke tasken  og montere lygter eller andet styrtilbehør.

Bar Bag Small – (14L)
Den nye mindre størrelse sælges nu som et hylster og en tør taske, hvilket giver ryttere mulighed for at køre effektive belastninger på deres stænger med tilstrækkelig plads til aero-stænger eller styrtilbehør. Vores avancerede fremstilling og produktion har gjort det muligt for os at bringe prisen på disse barposer ned til en tilgængelig og konkurrencedygtig pris på £99,99.

En elastisk snøre på toppen af ​​hylsteret giver mulighed for hurtig og nem opbevaring på farten og giver tilgængelig opbevaring til jakker, handsker og andet tilbehør.

Bar Bag Large – (17L)
Den større 17L-option inkluderer en aftagelig 3L-madpose, der holdes på plads med Fidlock-beslag, med et nyt Hypalon-fastholdelsessystem for ekstra sikkerhed på ujævnt terræn. The Large Bar Bag bruger den samme 100 % vandtætte 14L dobbeltrullede tørpose. Stødsnoren på begge modeller er reflekterende for øget synlighed og sikkerhed.

Link

CYKELPORTALEN