CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Restrap Rear Top Tube Bag Restrap Rear Top Tube Bag
Restrap udvider deres Carry Everything Range med en fiks bagudrettet overrørstaske der holdes fast på saddelpinden Restrap Rear Top Tube Bag

Det er ikke mere et par dage siden at Restrap præsentered opdaterede styrtasker i deres Carry Everything Range. Læs vores reportage her.

Med Rear Top Tube Bag udvider de sortimentet for at placere endnu mere Bikepacking udstyr på Gravelbiken.

Monteret mod sadelpinden med en fremadvendt lynlås, er The Rear Top Tube Bag den perfekte tilføjelse til at maksimere opbevaring på cyklen, når stelpladsen er begrænset, alle andre fastgørelsespunkter er brugt, eller du vil organisere værktøj, reservedele, mad eller andet tilbehør i et separat rum.

 

En simpel lynlås giver nem adgang med én hånd. En intern afstivningsstruktur inde i tasken holder tasken oprejst og sikker, mens Hypalon MOLLE-accenter på bunden og bagsiden af ​​tasken hver giver to placeringer til de dobbeltsidede velcrostropper. Dette giver ryttere mulighed for at skræddersy tasken til den perfekte pasform.

Rear Top Tube Bag er håndlavet i Restrap’s Yorkshire-værksted af 100% vandtæt tekstureret nylon, med orange nylonfor og afsluttet med det klassiske veganervenlige PU-læder Restrap-label.

Den nye taske ligger på en pris af 41.99 Euro Ud over direkte online salg forhandles Restrap i Danmark af en række udvalgte forhandlere.

Link

CYKELPORTALEN