CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ny magnesium racer fra VAAST ny magnesium racer fra VAAST
Vaast viste deres nye landevejsracer R/1 på dette års Eurobike i Frankfurt ny magnesium racer fra VAAST

Amerikanske Vaast er den eneste cykelproducent  der bygger cykelstel i magnesium. Vi har før både omtalt og testet cykler fra VAAST der med deres Allite Super Magnesium  går lidt mod strømmen af kulfiber.

Den aero-inspirerede R/1 er konstrueret til landevejen og er en udholdenhedsmodel, der er bygget til både entusiaster og konkurrence ryttere, der leder efter en komfortabel og varieret køreoplevelse.

VAASTs Allite Super Magnesium™-teknologi betyder, at stellet er enestående let og matcher vægten af ​​sine carbon-konkurrenter, mens den unikke brug af dette banebrydende materiale giver en livlig og adræt køreoplevelse.

Med en vægt på lige under 1.250g giver stellet holdbarhed og beskyttelse til lange dage i sadlen. Dens geometri passer til konkurrencedygtig, men behagelig udholdenhedskørsel med to gaffelforskydninger på tværs af størrelsen.

VAAST er den eneste cykelproducent i verden, der konstruerer rammer ved hjælp af Allite Super Magnesium™, et materiale, der ikke går på kompromis med stivhed eller responsiv geometri. R/1-stellet er belagt med Plasma Electrolytic Oxidation, som eliminerer risikoen for korrosion og skaber en holdbar og højtydende finish, mens carbongaflen og sadelpinden optimerer rammens samlede styrke.

R/1 vil blive tilbudt i tre udstyrs klasser; Shimano 105 kommer udstyret på entry level-modellen, med Shimano Ultegra inkluderet i den midterste spec og SRAM’s Force AXS eTap, der muliggør præcis trådløs skift i den førsteklasses ende af rækken.

Ud over ydeevnen inkluderer R/1 en række funktioner, der er perfekt egnet til utilitaristiske, miljøbevidste cyklister. Dæk afstanden på 30-32 mm kan lette en mere forskelligartet og afrundet køreoplevelse, mens der også er indbygget skærm monteringspunkter for at sikre en renere, tørrere og mere behagelig tur.

ved præsentationen sagde Morten Kristiansen hos VAAST Bikes : “Vi er glade for at lancere R/1, da det er kulminationen på en betydelig mængde tid brugt på at innovere rammebygningsteknikker ved hjælp af Allite Super Magnesium teknologi. Vi har leveret betydelige skridt fremad inden for formning af magnesiumrør og proprietær svejseteknologi som et resultat, og vi er glade for at levere denne hurtige, livlige og sjove cykel til vores line-up.”

Den nye Vaast R/1 vil være tilgængelig på markedet hen på efteråret og fås i 6 forskellige størrelser i alle tre udstyrs varianter. Priserne varierer mellem 2.600 og 5,700 Euro.

Link

CYKELPORTALEN