CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kom sort peber i din elmotor Kom sort peber i din elmotor
Fazua har øget deres performance markant med en software opdatering til deres Evation motorsystem. Kom sort peber i din elmotor

Som en forholdvis lille producent af elmotorer, som Fazua trods raketfart (læs vores besøgsartikel) stadig er, og ikke har uanede resourcer, må de være noget mere kreative for ikke at tabe terræn. Så istedet for at opfinde den dybe tallerken en gang til og lancere et helt nyt motorsystem, bibeholder Fazua deres Evation motor uændret på hardware siden, men giver den nyt liv med en software updatering.

Fazua Black Pepper er et todelt software rakettrin, der består af en software updatering til selve motoren. Softwaren gør motoren mere effektiv og kan nu trække mere effekt ud af motoren over et større kadance område der går fra 50 til 120 omdr/min. Fazua motoren har altid været kendt for sine fine naturlige motorindkobling. Denne er blevet forbedret yderligere ved hjælp af avancerede biodynamiske matematiske algoritmer.

For dem som selv vil fintune de forudprogrammerede drive modes til personlige preferencer , er der udviklet en ny Toolbox Software.  Senere på året kommer der endvidere en opdateringen til den trådløse Bluetooth fjernbetjening.

Alle kommende nye elcykler med Fazua Evation motoren hvor Canyon EnduraceON er blandt de første, får automatisk den nye software udgave. Alle andre kan selv gratis downloade opdateringen via deres hjemmeside.

Link

CYKELPORTALEN