CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elektrisk landevejsracer fra Canyon Elektrisk landevejsracer fra Canyon
Med Endurace:ON lancerer Canyon deres første elektriske landevejsracer med Fazua motor til en fornuftigt pris. Elektrisk landevejsracer fra Canyon

Med den nye Endurace:ON er Canyon de første til at implementere den firmware opdaterede udgave Fazua Evation motorsystem, der  har fået betegnelsen Black Pepper.

Canyon har med Endurace ON valgt den brede målgruppe fremfor et High End produkt som de fleste alligevel ikke har råd til. Med en pris lap på godt 24 kilo kroner er den til at komme i nærheden af.  Cyklen er primært til de cyklister som stadig gerne selv vil træde pedalerne, men som måske har brug for lidt hjælp på stigninger eller kunne følge med gruppen.

Ramme og geometri er i aluminium og meget lig Endurace modellen. Ved at bruge Fazua Evation motorsystemet kan den samlede vægt holdes på omkring de 15 kg. Samtidig kan motor og batteri i et snuptag fjernes helt så cyklen nu er som en helt almindelig pedaldrevet model.

Med den nye firmware opgradering er det lykkedes Fazua at give systemet en helt nye performance. Oprindelig var det optimeret til 70 pedalomdrejninger. Det er nu øget til 90 og fungerer helt op til 150 omdrejninger. Samtidig er støjniveauet reduceret og motorindkobling gjort hurtigere. Ret imponerende at dette har kunnet lade sig gøre uden at ændre noget mekanisk i motoren. Motoren yder i de tre indstillinger mellem 100 og 250 watt. Canyon lover en rækkevidde på op til 90 km på en opladning.

Cyklen er specificeret med en Shimano GRX gruppe 1×11 g med  11-42 krans bagpå og 48 tænder foran.  Bremserne er forstærket med RT70 skiver på 160 mm og cyklen ruller på Alex fælge med Schwalbe E-One på 35 mm.  Pris. kr 23.499,-

Link

CYKELPORTALEN