CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

International Cargo Bike Festival International Cargo Bike Festival
Ladcykler er et bæredygtigt alternativ til transportløsninger i byen og flere firmaer har også fået øjnene op for mulighederne. International Cargo Bike Festival

I morgen starter den Internationale Cargo Bike Festival i Holland, og er meget passende, en fin optakt til Velo City Konferancen senere på ugen.  Festivalen er en spændende indføring i alle de nye muligheder og løsninger der findes indenfor transportløsninger på to eller flere hjul. Ud over en masse spændende produkter, for dem som vil leve et bæredygtig og socialt ansvarligt liv, byder festivalen på en mængde spændende foredrag om transportløninger, logistik og tiltag i de forskellige lande.

Ingen tvivl, at Holland er et foregangsland, men også Danmark med København, er efterhånden godt med, med familier og virksomheder, der inkoporerer ladcyklen aktivt i deres liv, som en alternativ transportform og levevej.

Flere danske ladcykler udstiller,  bl.a LarryvsHarry der har succes med ladcykler til så store internationale firmaer som DHL. Festivalen løber fra den 11 til 13 juni og er åben for alle.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN