CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Velo-City 2017 Velo-City 2017
Med godt en måned tilbage, ligger programmet for VeloCity i Arnheim nu klar med prominente gæster på listen. Velo-City 2017

Den årlige tilbagevendende begivenhed Velo-City, som Danmark havde æren af at være vært for 2010, skal denne gang afholdes i Arnheim-Nijmegen i Holland fra den 13 til 16 juni.

I år vil åbningen få fornemt besøg, da konferancen åbnes af den hollandske konge, Hans Majestæt Willem-Alexande. Konferancen forventer mere end 250 delegerede fra 40 lande og en mængde gæstetalere. Se fuldt program her.

Under titlen ‘The Freedom of Cycling’ vil der arbejdes med forskellige temaer indenfor: Regeringsførelse, Infrastruktur, Mennesker, Bikenomics og Urban Planlægning som de centrale emner. Under konferancen vil der blive uddelt de første udkast til en ny EU Cycling Strategy under indspark af  den europæiske kommisær for transprot, Violeta Bulc sammen med 25 topfolk fra Rio de Janeiro, Paris, Amsterdam, Dublin, Dusseldorf og Kampala sammen med ministre for Brussel og Malta som har formandskabet.

Velo-city 2017 er en unik mulighed for alle med tilknytning til cykelmiljøet at få en indsigt i den kæmpe arbejde der gøres i alverdens lande for at fremme cyklingen som en bæredygtig, ren og miljøvenlig transportform.

De mange emner vil blive diskuteret og fremlagt af 200 talere fra 40 lande bl. a fra Thailand, Kina, Canada, India, USA, Chile, Canada, Kenya, Australien, Singapore, Østrig, Mexico, Finland, Rusland, Bhutan og ikke mindst Danmark i form af vores verdens berømte Cycling Embassy, der har et indlæg om samarbejde mellem private og offentlige instanser omkring udbygning af cykel infrastruktur.

Link

CYKELPORTALEN