CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ghost RO AMR Ghost RO AMR
Ghost har udviklet en næsten kompromisløs koncept mountainbike og et tilhørende taskesystem for den eventyrlige off road cyklist. Cyklen har vist sit værd på... Ghost RO AMR

Ghost-Roamr04

Ghost har med deres RO AMR adventure bike konstrueret en fuldaffjedret koncept mountainbike som skiller sig ud fra mængden på tre områder.

  1. Integreret Pnion gearnav
  2. Integreret taske og rygsæksystem
  3. Navdynamo med Cobi smartlys

Skal man cykle over alperne fra Bodensøen til Madrid og være stort set selvforsynende er pålidelige komponenter vigtigere end fluevægt og lir. Ghost RO ARM har det epokegørende tyske gearkranknav som er udviklet af et par tidligere ingeniører fra Porsche og som minder mere om en gearkasse til en bil end til en cykel. 18 gear og med en pålidelighed som ikke er set før på cykelkomponenter.

Ghost-Roamr01

Den nye trend indenfor cykeltasker er tasker der placeres direkte på cyklen mellem stellet, styret og på saddelpinden. Ghost ønskede at tage konceptet en tand videre og integerere det sammen med en hydration rygsæk,  så man kan bære alle taskerne på ryggen i situationer hvor det er mere belejligt end at have dem på cyklen.

I en verden hvor vi omgiver os med elektronik som hele tiden råber på power, er et dynamonav en bedre løsning end tasken fuld af batterier specielt langt fra alfavej og fladskærms hoteller. I kombination med det epokegørende Cobi lygte og smartphone system har du altid strøm og lys og kan være i kontakt med omverdenen 24/7.

Ghost-Roamr02

Link

 

 

CYKELPORTALEN