CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

COBI cykler forbi Kickstarter kampagnemål på kun fire dage COBI cykler forbi Kickstarter kampagnemål på kun fire dage
Med en effektiv viral kampagne, på de sociale medier, har de tyske iværksættere indskrevet sig som en af de mest effektive tyske kickstarter kampagner.... COBI cykler forbi Kickstarter kampagnemål på kun fire dage

Cobiteam

Med en effektiv viral kampagne på de sociale medier har de tyske iværksættere på kun fire dage  indskrevet sig som en af de mest effektive tyske kickstarter projekter. Deres Smart Bike der kombinerer smartphonen med lys og op mod 100 andre funktionaliteter, er gået lige i hjertet på forbrugeren.

100.000 dollars målet blev nået på kun 4 dage på baggrund af 600 enkeltpersoner fra 18 lande.  Efterfølgende er lavinen løbet og hele 35 producenter og forhandlere har haft forespørgsler ude sammen med 6 investorer og 17 jobansøgninger, samt en massiv mediedækning.  Jo alle vil gerne være en del af en kommende succeshistorie, selvom den langtfra er kommet i mål.

Cobi02

Ambitionerne alene dømt ud fra hjemmeside og pressemeddelser er skyhøjt og måske en smule urealistisk.  “COBI adds over 100 intelligent and many unprecedented features to any bike”  er noget vi ligesom har hørt før, så det unge team har godt nok sat sig lidt af en udfordring, som de forhåbentlig kan indfri, ikke mindst i forhold til de mange håbefulde investorer, som så heldigvis ikke har mere ude og svømme end man bruger på en glad aften.  Og det er netop foundraisings største aktiv, at projekter som aldrig ville have haft en chance gennem normale finanseringsformer får en mulighed for at vise om de kan bære eller brister.

Cobi03

Kickstarter kampagnen løber endnu godt 25 dage og basalt set jo flere der støtter, jo flere penge har drengene og pigerne til at arbejde med og realisere målet.

Link   

 

CYKELPORTALEN