CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Media Days Teaser Eurobike Media Days Teaser
På den netop afholdte Eurobike Media Days i Tyrol havde vi lejlighed til at teste flere spændende cykler... Eurobike Media Days Teaser

EurobikeMediaDays05

På den netop afholdte Eurobike Media Days havde vi lejlighed til at teste flere spændende cykler. Du vil kunne læse test af flere af dem  hen på sensommeren og efteråret. Her er et par smagsprøver.

EurobikeMediaDays04

BMC Roadmachine
BMC har gjot det igen og konstrueret en flot langdistance landevejsracer med skivebremser.  Med elektronisk gearskif fra Shimano og de nye 3T hjul er den en fornøjelse at cykle på for de komfortorinterede landevejscyklister.

EurobikeMediaDays

Merida Big Nine
Merida Big Nine er ikke nogen decideret nyhede, men med løbende optimeringer i rammen og en totalvægt under de 9 kilo er den stadig med helt fremme som en af de bedste racerorienterede hardtrails med 29″ hjul.

EurobikeMediaDays03

Rocky Mountain Element
Elements er en klassiker i nye klæder. I forhold til den oprindelige model som kom på markedet for 20 år siden, er der stort set ikke andet end navnet tilbage.

EurobikeMediaDays01

e-vinci Pike 1
Pike 1 er den første elcykel med fuldautomatisk gearskifte og automatisk regulering af affjedring og bremser udviklet af Magura. I tilgift kan den fungere som en ren motorassisteret mountainbike og kæere endog meget stærkt…


Relateret Eurobike Media Days

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN