CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Media Days 2016 Eurobike Media Days 2016
Cykelportalen er som eneste danske cykelmedie i Tyrol for at kikke og teste cykelnyheder Eurobike Media Days 2016

image

Cykelportalens udsendte et i disse dage i de østrigske alper for at få præsenteret nyheder og teste udstyr first hand. Vi lægger ud med de første nyheder fra Cannondale og Marin

image

Cannondale havde inviteret på guided tur på deres nye elektriske skovtraktor Meterra, og som de selv siger “If you are out late, allways show up with the best dress” Og den nye Meterra er yderst velklædt med en masse innovative features. Den har et ekstremt lavt tyngdepunk som er opnået ved at vende batteriet om og montere lavt foran motoren. Desuden har den korte kædestag som er medvirkende til at den har meget fine køreegenskaber. Motor og batteri er fra Bosch som anses for at være førende på centermotor teknologien.

image

Cannondale  Slate kom på alles læber sidste år som den Ultimative Do It All funbike. Nu får den en lillesøster med samme ramme og geometri men istedet for Oliver Lefty forgaflen bliver den monteret med em fast monoforgaffel.

image

Marin har 30 års jubilæum og det fejres med en række nye modeller. En af dem er Four Corners Elite, en stålramme med plads til 40 mm brede dæk og alt i bøsninger til ekstraudstyr.

image

Ghost Bikes viste deres Bikepacking tasker som foruden de gængse saddeltasker og styrtasker også tæller en rygsæk hvor man kan sætte de andre tadker fast hvis man ønsker at efterlade cyklen og  vandre.

image

Flere reportager følger de kommende dage.

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN