CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Ridley Nyt fra Ridley
Der var mange flotte og hurtige landevejsracere på dette års Eurobike Media Days, men den hurtigste hed Noah SL Disc... Nyt fra Ridley

EMD-Ridley-04Belgiske Ridley viste to spændende nyheder på den netop afholdte Eurobike Media Days i Østrig. Begge minded landevejsfolket. På Eurobike messen senere på året vil de præsentere yderligere nogle af deres nye MTB og Cross modeller.

EMD-Ridley-05

Noah SL Disc
Alene udseendet på den nye Ridley Noah SL Disc fortæller at her er tale om en landevejsracer optimeret mht fart. Rammens FAST teknologi er patenteret. Noah SL sætte nye normer med deres integrerede fælgbremser. Dette er overført på Disc udgaven for den nye flat mount standard som øger bremseeffekten med hele 15%. Rammen har fået de nye thru aksler 12 mm foran og 12 x 142 mm i baghjulet. Den banebrydende Split forgaffel med en aerodynamisk rille er bibeholdt på disk udgaven. Vi vender tilbage med en test af Noah SL Disc i løbet af kort tid.

EMD-Ridley-02

Helium SLA
Udviklingen på rammer i aluminium er bestemt ikke gået i stå. Det er Helium SLA et godt eksempel på. Med udgangspunkt i den oprindelige Heliumramme fra 1997 har den nye SLA fået en gevaldig overhaling. Ridley er gået væk fra den populære 7000 serie aluminium og bruger istedet en nye legering 6066som har væsentlig bedre styrke end den legendariske 6061 serie trods en godstykkelse på kun 0,8 mm og en rammevægt på kun 1200 gram. rammen er optimeret i hydroformede profiler.

EMD-Ridley-03

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN