CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale SystemSix Hi-Mod og Synapse Hi-Mod Red eTap AXS Cannondale SystemSix Hi-Mod og Synapse Hi-Mod Red eTap AXS
To af de mere stilfulde bud på kommende SRAM eTAP ASX cykler kommer fra Cannondale. Cannondale SystemSix Hi-Mod og Synapse Hi-Mod Red eTap AXS

Sidste år præsenterede Cannondale deres bud på den ultimative aerodynamiske landevejsracer, og den har allerede fået ry for at være en af de absolut hurtigste i cykelfeltet, ikke kun til konkurrence, men under alle forhold, ihvertfald hvis vi skal tro Cannondales egne ord.

Objektivt set er der nu nok næppe den store forskel på de mange fabrikanters aerobikes, da de alle er konstrueret ud fra de samme computerprogrammer, der  alle tager udgangspunkt i alle kendte principper for god aerodynamik.

Tidligere på året præsenterede SRAM deres nye Red eTap AXS top gruppe og i den forbindelse har Cannondale kreeret en særlig udgave af deres System Six i et matchende farvevalg til den nye gruppe.  En super slimline og liret aerobike til den nette sum af kr. 64.900,-

Er du mere til det klassiske racer look er Cannondale Synapse et andet bud, i diskret forklædning. Cyklen er endnu kun tilgængelig på det amarikanske marked til US $ 9.500,-endnu ikke officiel på Cannondales egen site, men ligger på SRAM eTap AXS launch site.

Begge modeller er karakteriseret ved et diskret farvevalg og et næsten usynligt logo, Stilfuldt…

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN