CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

7 gears modulopbygget gearnav fra Kindernay vinder Eurobike Award 7 gears modulopbygget gearnav fra Kindernay vinder Eurobike Award
Kindernay VII er et nyt syv gears nav med 428 % udveksling. Det benyyter de samme smarte teknologier som deres 14 gears topnav. ... 7 gears modulopbygget gearnav fra Kindernay vinder Eurobike Award

Leveringsproblemtikken på gearsystemer fra de toneangivende brands, ser ud til at have fået de mindre producenter ud af starthullerne. Det spirer frem med alternative gearsystemer På EuroBico blev vi præsenteret for et tysk udviklet og produceret 6 gears indvendigt gearnav. Læs mere her.  Nu præsenterer norske Kindernay  en neddroslet udgave af deres modulopbyggede 14 gears nav vi tidligere har omtalt Læs vores Fra huller til tænder til tænder i tandhjul.

Det nye Kindernay VII 7 gears nav vejer kun 1200 gram og kan belastes med op til 160 Nm torq, hvilket gør det velegnet til elcykler.  Det har et gearspænd på 428 % ligeligt fordelt med 28 % spring.

Christian Antal, grundlægger og administrerende direktør for Kindernay uddyber: “Selvom XIV er vores niche” Roadster “, er Kindernay VII lavet til et bredere publikum. Baseret på de samme dokumenterede og patenterede Kindernay-teknologier, de ultrahøje drejningsmomenter Carabin-koblinger, fleksible omskiftelige Matchcaps til 135×10, 142×12 og 148×12  aksler og swap-hjulbure til hurtige hjulskift; VII er enklere, og den er kompatibel med IS 6-bolt skivebremser standard. Dette gør det til det foretrukne alternativ for e-bike OEM’er og mærker over hele verden. ”

Eurobike Juryen syntes også godt om det nye gearnav og belønnede det en Eurobike Award.

Link 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN