CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt seks gears nav Nyt seks gears nav
Revolute er et prisvindende nyt indvendigt gearnav, hvis lancering i en tid hvor de etablerede brands slet ikke kan følge med efterspørgslen, kan være... Nyt seks gears nav

Cykelbranchen boomer under pandemien og producenterne kan slet ikke følge med efterspørgslen. Dette er særlig slemt på komponent området, ikke mindst omkring gear hvor de store producenter slet ikke kan følge med efterspørgslen. Branchen har i årevis efterlyst alternativer og de begynder nu i større grad at dukke op. Timningen til lancering af et nyt system kan sikkert ikke være mere velvalgt end nu.

En af dem er Revolute Geartrain, der  har udviklet et indvendigt 6 gear nav, primært minded til elcykler. Det har en 400 % udveksling og ligeligt fordelte steps mellem de enkelte gear.

Et interessandt aspekt er at systemet er udviklet og produceret i Tyskland og forventes at koste omkring de 1.000 Euro inkl. skiftegreb.

Vores korte prøvekørsel på de mange serviceveje på det enorme Messe Frankfurt område godtgjorde et velfungerende system som skifter helt problemfrit selv under belastning opad, hvilket blev efterprøvet i en af de mange parkerings  karusseller i de nu gabende tomme parkeringshuse.

Men er 6 gear nu nok ? Afgjort Ja for de fleste ikke mindst hjulpet af elmotoren.  Det bliver spændende at se hvordan det nye gearnav klarer sig i en stadig større gruppe af små alternative gearsystemer.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN