CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Urban Mobility Media Days Urban Mobility Media Days
Mainhattan lagde sted til første udgaven af Eurobike Urban Mobility Show i Frankfurt Urban Mobility Media Days

Foto: Eurobike

Kun godt en uge efter femte udgave af Eurobike Media Days i de sydtyrolske alper, havde Messe Friedrichshafen premiere på deres Urban Mobility Media Days i Frankfurt.

Med det kæmpemæssige Frankfurter Messe areal, som legeplads med en imponerende skyline som baggrundskulisse, der i folkemunde kaldes “Mainhattan” havde godt 100 inviterede cykelreportere fra nær og fjern lejlighed til at se og teste de nyeste trend og cykelmodeller i det hastigt voksende Urbane segment.

Således præsentere omkring 30 brands mere end 40 forskellige mærker indenfor foldecykler, ebikes, liggecykler og ladcykler samt naturligvis den nye fremadstormende trend elektriske løbehjul.

Om aftenen var der inviteret til fælles middag for både udstillere og medier. Industriel designer Peter Frost varmede op med et meget spændende foredrag “Simplification Sells” om branding og den globale bevægelse væk fra branding mod det han kaldte enduser experience. En bevægelse som er i fuld gang med at revolutionere vores måde at sælge og markedsføre varer på.

Folgende brands var repræsenteret: Abus, A.N.T., ASE, Brose, Bulls, Coboc, Comodule, Convercycle, Croozer, Cycle Union/ Rabeneck, Egret, Flyer, Hartje, HNF Nicolai, HP Velotechnik, i:SY, JIVR, Jobrad, Metz, Movelo, my Boo, neodrives, Ortlieb, Paul Lange, Pegasus, Pinion, Riese und Müller, Rohloff, Ruff Cycles, Schindelhauer, Schwalbe, Segway, Shimano Europe, Sigma, Stromer, Tern, Universal Transmissions, Urban Arrow, Victoria, WSM, Yuba Cargo Bicycles und die ZEG.

For denne reporter var det en smule tankevækkende at teste cykler på et kæmpemæssigt messeområde der er kendt for hvert år at huse en af verdens største biludstillinger, nye tider måske.  Det er ingen hemmelighed at Frankfurter Car Show har visse udfordringer, da flere af de store bilproducenter har forladt messen, meget lig det som Eurobike også har oplevet..  Flere reportager og omtaler af de væsentligste nyheder de kommende dage.

Foto: Eurobike

Link

 

CYKELPORTALEN