CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Media Days 2019 Eurobike Media Days 2019
Efter tre hektiske dage i de syd tirolske alper sluttede Eurobike Media Days idag. Eurobike Media Days 2019

Den femte udgave af Eurobike Media days er netop slut. Efter tre hektiske dage med præsentation og test af nye cykelprodukter kunne Eurobike endnu en gang, melde “mission accomplished”

23 brands, deriblandt mange nye og innovative, viste deres nyheder til 140 udvalgte journalister fra 15 lande, heriblandt også Cykelportalens udsendte.

Det var anden gang af Kronplatz regionen i det sydlige Tyrol lægger bjerge til Eurobike Media Days. Med 120 km testspor og ruter var der rig lejlighed til at prøve både landevejscykler, elcykler og mountainbikes.  Med et gratis liftkort i rygsækken, var det fristende at tage kabineliften til toppen i godt 2700 m.o.h for herefter at lade tyngdekraften råde på en 8 km temmelig vild nedkørsel.  Ud over den var der også flere landevejsruter, et par MTB trails og en decideret Gravel rute til den nye fremadstormende cykeltype.

Følgende brands var repræsenteret: arc8, Bionicon, BMC, Corratec, Conway, DT Swiss, Fantic, F.S.A, Greyp, KTM, Magura, Maxx, Niner Bikes, NS Bikes, Nicolai, Nox Cycle, Open Cycle, Rondo, Rohloff, Scapin, Shimano, Simplon,  Titici.


Vi har flere omtaler og test på vej  blandt andet fra BMC, Greyp, Open Cycle, arc8, og Niner Bikes. Vi har en omtale af en ny e-MTB fra Scapin med nogle features der normalt hører hjemme på niche Custom Build produkter,  plus nogle spændende nyheder fra Shimano, Rondo og BMC som der endnu er Embargo på, så tune ind på Danmarks uafhængige  cykelportal.

I næste uge går det løs i Frankfurt med Eurobike Urban Days, hvor vi kikker nærmere på hvad der rører sig på området for helt almindelige mennesker der benytter cyklen på daglig basis.

Link

 

 

 

 

 

CYKELPORTALEN