CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Media Days 2017 Eurobike Media Days 2017
Cykelportalen rapporterer fra Eurobike Media Days, denne gang fra Dolomiterne. Eurobike Media Days 2017

Naturligvis ankomner man til Eurobike Media Days på cykel, man er vel en livstilscyklist 😀. Cykelportalens redaktør, i disse dage på vej over Alperne til Dolomiterne, for at deltage i dette års Eurobike Media Days.

Det er tredie år at Eurobike afholder dette arrangement, for inviterede cykelmedier, som i tre dage har mulighed for at teste cykler og udstyr First Hand for den kommende sæson.

I år er lokationen flyttet fra de østrigiske  Kitzbuhler alperne lidt sydligere til Bruneck/Reishach ved Kronplatz massivet, hvor det spektakulære Messner Mountain Museum er placeret. Efter en tur på foldecykel og med anhænger burde formen nok være i orden til lidt højdemeter på racercykel og mountainbike, selvom førstehåndsberetninger taler for at tilløbsstykket i år bliver elektriske Mountainbikes.

Følgende brands er repræsenteret

Vi glæder os til at berette om hvad det rører sig for den kommende sæson med masser af nyhedsomtaler og test. Har du selv mod på nye udfordringer arrangerer FLATS*CKS en guidet 3 dages Enduro tur i området. Mere om området som cykelmekka i en senere baggrundsartikel.

CYKELPORTALEN