CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Team Sky og Frog Bikes lancerer racercykler til børn Team Sky og Frog Bikes lancerer racercykler til børn
En af de mange nyheder på den kommende uges Eurobike er en helt nye serie børnecykler i Team Sky farver. Team Sky og Frog Bikes lancerer racercykler til børn

team-sky-kids-bikes

Det engelske børnecykel mærke Frog Bikes har indgået samarbejde med et af verdens bedste profesionelle cykelhold, Team Sky. Resultatet af samarbejdet er en ny serie lette og flot designede racer børnecykler.

Både Frog Bikes og Team Sky er begge ivrige for at få flere børn op på cyklerne. Den nye serie bliver officielt præsenteret på Eurobike i næste uge. .

Team Sky’s Kid’s Bike range vil dække hele området fra barnets første balance cykel, uden pedaler op til hybrid og landevejscykler som passer børn i alderen fra 2 til 14 år. Alle modeller er alle anlagt på at udvikle barnets evner i takt med at de vokser.

Hver cykel står for de kvaliteter som Frog Bikes er kendt for, – letvægstramme,  tætte bremsegreb tilpasset små børnehænder og et smalt styr.  Hele serie har fået Team Sky ikoniske look og farver. Målet er at få bønenen til at ligene de profesionnel cykelryttere og derved øge lysten til at cykle.   Den nye serie bliver tilgænegelig på markedet hen på efteråret.  Besøg teamsky.com/kids for mere information.

Team-Sky-and-Frog-Bikes-New-Collaborative-Bike

Carsten Jeppesen, Head of Technical Operations at Team Sky udtaler, “Som eksperter i udvikling og produktion af børnecykler har Frog Bikes præsenetert en imponerende seria af cykler som er specielt designet til de små ryttere. Frog deler vores mål om at give børn de bedste betingelser for børn for at nyde cyklingens glæder.”

Jerry Lawson, grundlægger af Frog Bikes, udtaler , “Frog Bikes er opsat på at gøre cykling spændende og sjovt for børn, derfor er vi galde for samarbejdet med Team Sky. Vi glæder os til at præsentere den nye serie af letvægts og billige børnecykler så børne selv kan stifte bekendskab med cyklingen glæder på deres egne vilkår. ”

Frog Bikes blev grundlagt i febaruar måned 2013 og kan ses og købes hos udvalgte danske cykelforhandlere. 

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN