CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Frogbikes Frogbikes
Gode børnecykler har ofte lav prioritet i mange børnefamilier, hvor fars statussymbol i garagen og mors tøjgarderobe ofte tæller højere, så ungerne må tage... Frogbikes

frogbikes03

Frogbikes er et mindre engelsk firma som i løbet af sit første år har gjort sig positivt bemærket på flere punkter. I hjemlandet har de modtaget National Business Award og BikeBiz Awards for årets Cykelmærke.
Ægteparret Jerry og Shelly står i spidsen for det familiedrevne firma. De havde begge længe undret sig over hvorfor der var så mange dårlige børnecykler trods at markedet og efterspørgslen er meget stor.   Meget få producenter fokuserer på børns virkelige behov og ikke mindst fysik.  Noget af problematikken med børnecykler, ofte i de voksnes øjne er en forbigående tendens hvor tingene ændrer lynhurtigt da børnene vokser og ændrer interesser, hvorfor man prioriterer det lavere. Dette kan i sidste ende betyde at børnene i en alt for tidlig alder mister interessen for det at cykle, fordi de ikke befinder sig godt på deres cykler og derfor hellere vil tage bussen eller bringes i skole og som voksen helt fravælger cyklen som en transport alternativ.

frogbikes05

Ofte er børnecykler tungere end børnene selv og mange udbydere af børnecykler opererer ikke med stelstørrelser som vi kender det fra voksencykler, men har derimod kategorier  ud fra aldersgrupper, selvom børn naturligvis uanset alder har forskellige størrelser.

Frogbikes opererer udelukkende med lette aluminiumsrammer og alle komponenter er valgt ud fra funktion og modelserie med fokus på børnenes fysiologiske evner. De er meget fornuftigt opdelt deres cykler efter benlængde og kommet frem til denne vejledende tabel.

frogbikes00

Fire model serier
Balance: Tadpole
Hybribikes: 7 modeller
Roadbikes: 3 modeller
Childeren in Need: 2 modeller

frogbikes02

Frog har opdelt deres cykler i fem modelserier.  Balance bikes er for de helt små hvor de basale balancefærdigheder skal oplæres.  Tadpole fås i fire forskellige farver.  Hybridserien er den populære allround serie, mens Roadbike er for de lidt større børn som er begyndt at dyrke cykling som sport.  Children i Need er en særlig Limited Edition modeller fra Hybrid serien, med særligt udvalgte komponenter og speciel lakering.

frogbikes01

Frogbikes har allerede nu positiv feedback fra cykelforretninger og slutbrugere i Norge og Finland og kikker nu aktivt efter kvalitets cykelforretninger i Danmark der vil sælge deres produkter. Priserne starter  fra DKK 1050,- for Tadpole op til DKK. 1875,- for Frog 43.

frogbikes04

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN