CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Storck GRIX Storck GRIX
Storck Bicycles er tilbage på Eurobike og præsenterede adskellige eBikes og en enkelt pedaldrevet Gravelbike. Storck GRIX

Den karismatiske Marcus Storck var en af initiativtagerne til Eurobike, da messen for 28 år siden  fik sin debut.  Efter nogle svære år og fraværd fra Eurobike, er Storck Bicycles nu tilbage med nye cykler og en omstrukturering væk fra forhandlerledet til direkte salg til forbrugeren.

Storck viste adskellige nye eBikes, men kun en enkelt ny pedaldrevet cykel. Grix er Storks første Gravelbike. Den har den for andre Gravelbikes karakteristiske assymetriske kædestag, for at gøre plads til de helt brede dæktyper uden at øge længden på kædestaget. Der er også blevet plads til skærme hvis forbrugeren ønsker dette. Den nye GRIX fås i tre varianter, to fuldt udstyrede med henholdvis Shimano Ultegra og Ultregra Di2 og DT Swiss hjulsæt og Schwalbe dæk. Prismæssigt ligger de mellem 2.899,- og 3.599 Euro.  Vægten ligger lige under de 9 kg. Topmodellen på 8.3 keg er monteret med en SRAM kombi af XX1 og Force AXS og næsten mountainbikeagtige dæk på 650B x 2,1. Prismæssigt ligger den i dyre ende med 5.499 Euro.

Endelig er der et løst rammekit til godt 2.000 Euro. Det kan monteres med op til 650B x 2,1″ hjul/dæk. Grix bliver tilgængelig på den nye online portal sidst på året.

Link

 

CYKELPORTALEN