CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Markus Storck fylder halvtreds Markus Storck fylder halvtreds
Grundlægger og ejer af Storck Bicycles, den karimatiske Markus Storck har rund fødselsdag. Dette fejres ved at lancere en special edition af STORCK... Markus Storck fylder halvtreds

aernario-sig-angle

Grundlægger og ejer af Storck Bicycles Markus Storck fylder i 2014 halvtreds år.    Markus Storck er blandt en af de mest betydende tyske cykelpersonligheder og lidt af en kultfigur med sine meget klare og markante meninger. Han står for at være en af pionererne i udviklingen af højkvalitets cykelrammer og komponenter.  Den nu legendariske fuldaffjedrede kulfiber mountainbike Organic lagde grunden. I mere end 10 år har Storck været førende indenfor kulfiber. Han var f.eks. først med en hel kulfiber forgaffel Stiletto og kulfiberkranksættet Powerarms som stadig hører til blandt de letteste og stiveste kranksæt på markedet.
Markus Storck stammer ud af en stor cykelfamilie med stolte traditioner i cykelsporten. Han er født i 1964 og fik lige fra barnsben cyklingen ind under huden. Blandt venner og kollegaer kaldes han 24 timers manden, pga sin enorme arbejdsiver. Du kan læse hele vores interview med ham her.

aernariosignaturewithmarkus

Naturligvis skal en rund fødselsdag fejres, og det er der kommet en cykel ud af. En Storck  AERNARIO SIGNATURE.  Den bliver meget passende kun produceret i 50 styk og bygger på den 2013 premierede  Aernario Platinum Edition ramme nu i en special version hvor der er ydeligere barberet af vægten så en ramme nu er under de 800 gram.
Rammen fremstår i rå ubehandlet finish som er håndpoleret. Hver cykel bliver naturligvis  håndsigneret af mesteren selv sammen med et modelnummer fra o til 50. Cyklen er monteret med Markus Storck favorit komponenter som tæller Shimano Dura Ace Di2, Lightweight Obermayer hjulsæt, Storck Powerms G2 kranksæt, Storck Platinum styr, Scapula CT forgaffel og Fibula bremser fra THM, alt sammen i matchende matt sort finish. Den komplette cykel i Markus Storck størrelse 57 cm  vejer kun 5.38 kg.  Prisen for dette prægtige PR vidunder bliver  i omegnen af de 100.000 kroner.

Relaterede links

CYKELPORTALEN