CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Markus Storck er grundlægger og ejer af  det tyske cykelkult mærke Storck Bicycles. Vi har tidligere interviewet ham på Eurobike og testet nogle af...

markus01
Markus Storck er grundlægger og ejer af  det tyske cykelkult mærke Storck Bicycles. Vi har tidligere interviewet ham på Eurobike og testet nogle af hans racercykler.

The Markus Storck Story, er hans biografi.  Bogen er skrevet af hans mangeårige nære ven og journalist Axel Becker.
Bogen er to sproglig på tysk og engelsk.

markus02

Den ene halvdel fortæller historien om Markes Storck fra hans fødsel og opvækst frem til idag.
Den anden halvdel er en kronologisk gennemgang af Storck Bicycles mest epokegørende produkter fra grundlæggelsen og frem til idag.

Bogen er rigt illustreret med gamle fotos fra Markus barndom.  Fortælleformen er levende og meget engageret.  Specielt afsnittet om faderen og bedstefaderen som begge var cykelryttere er ret underholdende.
Undervejs er der endvidere fortællinger fra mange af Markus spændende sportsrejser, som ofte var direkte livsfarlige.

markus03

Anden halvdel af bogen er en kronologisk gennemgang af Storck Bicycles. Teksten suppleres af nogle i særklasse flotte billeder af de mange Storck cykler.

Bogen giver et godt indtryk af en meget kasmatisk cykelpersonlighed som altid har turdet have sine helt egne meninger til cykler og cykelsport. Prisen for bgen i fire farve tryk på glitted papir er kr. 375,-

Køb bogen her:

Læs mere om Storck her:

CYKELPORTALEN