CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Stilrene dagligdagscykler i stål fra Køln Stilrene dagligdagscykler i stål fra Køln
Mikamaro Urban Bikes er klassisk håndbyggede cykler med et moderne twist til den moderne storbycyklist... Stilrene dagligdagscykler i stål fra Køln

Naturligvis er “godt” design og begrebet “et flot cykel design”, afhængig af de øjne som beskueren har.  Alligevel så kan man ikke andet end blive en smule begejstret over Mikamaro’s stilrene dagligdagscykler der skiller sig ud fra mængden af alt for mange lidt klumpe dumpe dagligdagscykler.

Mikamaro blev grundlagt i 2009 i Køln og fra starten har udgangspunktet været den helt klassiske diamantramme i stål, tilsat de nyeste,  for dagligdagscyklister mest pålidelige og vedligeholdelsesfri komponenter. Her er remstræk, et gear, eller et indvendigt gearnav stadig det foretrukne.

Mikamaro er håndbyggede cykler i Columbus stålrør, der er til at betale og som for 90 % vedkommende kan genanvendes.  Deres nye Urban De Luxe i racing green med dynamo lys og lædersaddel blev kåret som bedste Urban Bike på dette års Cycling World Europe i Dusseldorf

læs mere fra messen her

For dem som gerne vil have en stilren og næsten vedligeholdelsesfri gruscykel med rem og 11 indvendige Alfine gear fra Shimano med smørehul i navet, er Stark et godt bud. –Læs vores test af det fremragende Shimano Alfine 11 gearnav her– Et nav som på linie med Rohloff har eksisteret stort set uændret siden 2014. Et godt eksempel på at velkonstruerede dele har lang levetid og ikke behøver at blive opdateret hvert år.

Link

 

 

CYKELPORTALEN