CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen har været på Cyclingworld Europe Cykelportalen har været på Cyclingworld Europe
vi har spottet spændende cykelnyt på dette års Cyclingworld Europe Cykelportalen har været på Cyclingworld Europe

Cykelportalens udsendte har den forgangne weekend været et smut i Dusseldorf til Cyclingworld Europe og har cykeltasken fyldt med spændende nyheder, du kan se frem til at læse de kommende dage.

Cykelportalen har været et smut i Dusseldorf og spottet cykelnyheder

LT-WOO GRT
Mens de toneangivende komponent brands i stadig stigende grad koncentrerer sig om mega dyre elektroniske geargrupper, ser vi stadigt flere og flere alternative brands der til stadighed bliver bedre og bedre.

Kinesiske LT-WOO viste deres seneste 12 speed GRT gruppe i kulfiber med hydrauliske skivebremser.  Med den byggekvalitet og performance de nu fremviser, er de for alvor ved at blive en seriøs konkurrent.

Selve skiftegrebene er en mellemting mellem Shimano og Campagnolo, hvor der skiftes op i gear i selve grebet og ned i gear med en tommelfinger skifter i siden.

Samtidig er prislejet på et niveau hvor de fleste stadig kan være med.  Vi arbejder på at kunne få lov at teste gruppen, så stay tuned.

 

HIRIDE Sterra
Kendere af ældre Cannondale mountainbikes er bekendt med den elegante Fatty fjederforgaffel, der siden blev er erstattet af den aparte Lefty gaffel.

Italienske HiRide Sterra er en fuld hydraulisk integreret kulfiber fjederforgaffel med 30 mm vandring til eftermontage på alle gravelbikes. Den vejer 1300 gram og passer både til 650b og 700 c hjulsæt. Den er ISO 4210-6 godkendt og har en fuld lockout funktion i toppen.

Flere nyheder fra Cyclingworld Europe de kommende dage.

CYKELPORTALEN