CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sport Import med dansk salgs repræsentant Sport Import med dansk salgs repræsentant
Dansk salgsrepræsentant styrker Sports Imports tilstedeværelse på det danske marked Sport Import med dansk salgs repræsentant

 

Som vi kunne berette sidste år, er tyske Sport Import pr. 1. januar eksklusiv distributør af Lezyne på det danske marked. sammen med 15 andre cykelbrands de også repræsenterer.

Dansk salgsrepræsentant styrker Sports Imports tilstedeværelse på det danske marked

Det betyder øgede valgmuligheder for både forhandlere og slutbrugere om at kunne få fat I de produkter de efterspørger.

Frederik Carstensen har arbejdet for Sport Import i Danmark siden november sidste år. Han intensiverer dermed tilstedeværelsen på det skandinaviske marked. I alt har distributøren fra Edewecht salgsmandater for mere end 15 brands i porteføljen for Danmark.

Sport Import fortsætter med at fokusere konsekvent på europæisk vækst. Med Frederik Carstensen som salgsrepræsentant på området har distributøren fra Edewecht nu styrket sin position i Danmark. Specialiserede detailpartnere vil drage fordel af Sport Imports omfattende varemærkeportefølje og personlige rådgivning samt en bred backoffice support.

Carstensen er uddannet cykelmekaniker og har allerede arbejdet i branchen i seks år. ”Vi er meget glade for at have en i Frederik, som har øret tæt på markedet og kan yde optimal support til forhandlerne på stedet. Med hans erfaring er det nemt for ham at få styr på alle forhandlernes udfordringer og handle derefter med øje for salgsrådgivning og service,” fortæller Sport Import Sales Manager Andreas Mehmcke.

Danmark er en vigtig del af Sport Imports europæiske strategi. Som en af ​​de førende cykelnationer er det skandinaviske land ofte reduceret til bycykling. Men ikke hos Sport Import, hvor de kender til populariteten af ​​landevejscykling og mountainbike i Danmark.

Carstensen er tilgængelig for forhandlere på fcarstensen@sportimport.de og telefon på +45 5357 1069. Forhandlere kan nå Sport Imports kontorpersonale på sales@sportimport.de og på telefon på +49 (0)4405 9280-60.

Sport Import blev grundlagt i 1980 under navnet California Sports

Link

CYKELPORTALEN