CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sport Import udvider Lezyne-salget til Danmark Sport Import udvider Lezyne-salget til Danmark
Danske cykelforhandlere vil fremover kunne købe deres Lezyne produkter hos en tysk cykel cykelgrossist som pr 1 januar 2022 bliver eksklusiv leverandør til det... Sport Import udvider Lezyne-salget til Danmark

Siden 2014 har cykeltilbehørsmærket Lezyne  grundlagt i 2007 af den tyskfødte Micki Kozuschek i USA, været styret af grossist og importør Sport Import GmbH i Tyskland. Med salgsudvidelsen til Danmark udvider de nu deres aktiviteter i Europa.

Indtil udgangen af dette år vil Sport Import stadig administrerer Leyzne-mærket ikke-eksklusivt i Danmark i år men var den 1 januar 2022 vil de være eksklusiv leverandør til det danske marked.

Sport Import har i forvejen en række andre spændende cykelbrands der heller ikke er repræsenteret på det danske marked, så måske det åbner op for flere kanaler, til stor glæde for den danske cykelforbruger.

Lezyne er ifølge egne oplysninger afhængig af en kendt stærk partner med det udvidede samarbejde i Danmark. For Sport Import betyder skridtet med Lezyne til gengæld en vigtig og samtidig logisk udvidelse af de europæiske salgsaktiviteter af et brand, der er en integreret og støt voksende del af dets portefølje.

Link

CYKELPORTALEN