CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Er Ridley Grifn et fabeldyr Er Ridley Grifn et fabeldyr
Ridley sammenligner deres nye doitall cykel med et fabeldyret griffin, men tager sig friheden og udskifter jord og himmel med vej og grus... Er Ridley Grifn et fabeldyr

Hvad gør en kreativ cykelproducent, når de skal prøve at øge fokus på et produkt alle andre cykelproducenter sådan set også har #RideYourStyle Tja historien om et fabeldyr der hersker over himmel og jord, men nu udskiftes med grus og asfalt kan altid bruges. #griffin

Belgiske Ridley har føjet en ny gravel/allroad cykel til deres program, der skal udfylde hullet mellem deres eksisterende Endurance landevejs model Fenix og Kanzo gravel modellerne. Læs vores omtale af Kanzo her. 

Ridley Grifn – er intet fabeldyr men en gennemtænkt og velkonstrueret cykel der kan bruges til det meste…

Grifn er lavet til at køre hårdt og længe. Den kombinerer det bedste i hastighed fra Fenix med komforten fra Kanzo. Opkaldt efter det mytiske fabeldyr griffin, et fabeldyr med en løves krop og en ørns hoved og vinger. Analogien skulle være at hvor griffin  er hersker over de to riger, jorden og himlen er Ridley Grifn hersker over vej og grus.  Det kan du jo så se om du kan overbevise dine cykelvenner om rigtigheden af, når du er på søndagstur og prøver at blive hersker over grus og vej :o)

Ifølge Ridley kan Grifn  gå i alle retninger og “custommized”  både landevejsracer, gravel, bikepacker, urban… “you name it” via deres online configurator eller købes som en komplet cykel i udvalgte omsætninger, herunder gearsystemet fra Classified, vi tidligere har omtalt.

Ingen tvivl, Ridley Grifn er en velkonstrueret og meget flot cykel, der sikkert vil appellere til en stor gruppe af sportcyklister. Læs mere på Ridleys officielle hjemmeside.

Link

 

 

CYKELPORTALEN