CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ridley introducerer ny forbedret eventyrcykel Ridley introducerer ny forbedret eventyrcykel
Ridley Kanzo Adventure er en cykel til den sportlige eventyrlige cyklist - med et rekord stort antal bøsninger til ekstraudstyr. Ridley introducerer ny forbedret eventyrcykel

Kanzo Adventure 2 er seneste cykel i Ridleys evolutionære udvikling af gravelbikes.

Efter  X-Trail modellen indså  Ridley at ikke en’ gravel/bikepacking cyklist er ens. Den nuværende  Kanzo Adventure blev tilføjet programmet i 2019, Samtidig blev X-Trail omdøbttil  Kanzo Speed. I 2020 kom så  Kanzo Fast til programmet.

Med den nye Kanzo Adventure kommer en række ændringer som adskiller den fra de øvrige modeller.

  • En mere progressiv geometry for mere komfort og stabilitet
  • En mængde bøsninger på både ramme og forgaffel som giver næsten uanede individuelle muligheder for montage af ekstraudstyr
  • Plads til enndu bredere dæk
  • Integreret kabelføring og beslag til dynamolys
  • Integreret  smart cockpit

Den nye Kanzo har fået en mere mountainbike inspireret geometri, en mere flad kronrørsvinkel, lavere placeret krankbox og længere akselafstand. samt en stejlere saddelrørsvinkel.  bundbeslag, en længere akselafstand og en stejlere sæderørsvinkel. Dette giver en mere afslappet og rolig sporstbilutet men sammenholdt med en kort frempind er den stadig meget kvik i styrrespons.  Det er den samme teknik, der ses på mange moderne mountainbikes.

Foto: Rupert Fowler

Stabilitet og pålidelighed har højere prioritete men alligevel vejer en ramme kun 1250 gram. det gør det muligt at sammensætte en cykel på omkring de 9 kg.  Rammen kan monteres med fast gaffel eller med en af de nye gravelspecifikke fjederforgafler, Der er 5 størrelser at vælge imellem.

Ridley har som ef ade første udstyret v´cyklen med hele 4 bøsninger på skrårøret. Overøret har fået en særlig beslag som kan skules med en dækplade hvid det ikke bruges og suppleres med en rem for bedre fastgørelse af en små toptube tasker.

Afhængig af udstyrsvarianter ligger priserne mellem godt kr. 26.000,- og kr. 36.000,-

Link

CYKELPORTALEN