CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Opgrader dit geartrain Opgrader dit geartrain
Engelske Ratio Technology er igen aktuel med et kit til opgradering af dit eksisterende geartrain Opgrader dit geartrain

Det er ingen hemmelighed at hvis man skal følge de store gearproducenters udvikling,  og hele tiden  være ajourført med maks antal gear og udvekslinger, kan det hurtigt blive en bekostelig affære, da bagudkompatibilitet ofte ikke er det, de store producenter prioriter højest.

Få større kassette på eksisterende SRAM grupper ved kun at udskifte pulleyhjul hængeren

Vi har før både omtalt og testet produkter fra det lille engelske firma Ratio Technology, som udvikler og producerer nogle små kit som gør det muligt at opgradere sit eksisterende geartrain til dagens standard, uden at skulle udskifte det hele og grave dybt i lommerne.

Det nye Ratio Cage kommer i et bundt med 1×12 Wide Ratchet og Cage Kit, der giver alle de nødvendige dele til at konvertere en SRAM Force 1, Rival 1 eller Apex 1 11-speed mekanisk skifter og skifter til 12-gears til at fungere med en større kassette med op til 52 tænder. Du kan også vælge kun at udskifte pulleyhjul holderen så den der kan benyttes MTB kassetter ed større udveksling ved 11 speed.

Læs om vores erfaringer med et Ratio Kit her

Link

 

CYKELPORTALEN