CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt mesterværk fra Colnago Nyt mesterværk fra Colnago
Den nye Colnago C68 er et teknologisk mesterstykke med 3D printede titaniums muffer Nyt mesterværk fra Colnago

Colnago har lanceret den seneste model af ikoniske cykler i C-serien, hvor C68 har en ny modulopbygget konstruktion, men med mulighed for enten et fuld-carbon design eller med 3D-printede titanium lugs til en skræddersyet custom made ramme.

C-serien har eksisteret siden den radikale C35 så dagens lys i 1989 og har set otte gentagelser i de 33 år.

Som  nummeret C68 antyder  er der gået 68 år siden Ernesto Colnago først begyndte at lave sine egne stel og er ligesom alle de tidligere C-serie cykler håndlavet i Italien. I modsætning til tidligere modeller vil C68 dog være tilgængelig med helt tilpasset geometri gennem C68Ti-modellen.

Oven i det har Colnago anvendt erfaringer fra V3RS til C68, med den samme sadelpind og noget aero-styling, plus introduktionen af ​​et nyt monocoque cockpit.

Den landevejs fokuserede C68, der lanceres her, byder på 30 mm dæk afstand, men Colnago planlægger også at introducere all-road- og gravel udgaver, mens fælgbremse versioner lanceres senere på året.

Prismæssigt kommer den nye C68 til at ligge mellem godt kr. 42.000,- og kr. 100.000,. afhængig af om rammen skal være helt i kulfiber eller med titaniums muffer. Cyklen vil kunne konfigureres og bestilles online.

Link

CYKELPORTALEN