CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt amerikansk cykelmærke på det danske marked Nyt amerikansk cykelmærke på det danske marked
Med åbning af centralt europæisk lager i Holland, er Niner Bikes nu klar til at indtage Europa, heriblandt også Danmark Nyt amerikansk cykelmærke på det danske marked


Normalt er der ikke det store at hente rent nyhedsmæssigt på Cykelsportsmessen, der primært er en handelsmesse hvor forhandlere og andet godtfolk, har gode tilbud til cykelmotionisten af årets cykelmodeller og cykeludstyr, inden næste års nye bølge af  cykel isenkram vælter ind over grænsen.  I virvaret af købelystne cykelmotionister og gule udsalgsskilte, spottede vi dog en’ reel nyhed.

Bortset fra de store toneangivende amerikanske brands er cykeludbudet from “over there”  desværre ret begrænset, men det vil cykelagenturet Lucky Machine gerne lave lidt om på.

Niner Bikes hører til en af de nye ret innovative og nytænkende amerikanske cykelmærker indenfor off road segmentet.  Lucky Machines indehaver Thomas Bank Egebirk, der selv er ivrig cyklist og før har prøvet kræfter med at lancere innovative cykelbrands til et temmelig konservativt dansk cykelpublikum, udtaler i en pressemedelelse:

“Niner har for mig altid stået som et af de mest iøjnefaldende og interessante MTB-mærker, så at fået muligheden for at arbejde med dem er en stor glæde, Niners sortiment er meget spændende både på MTB, Cross og Gravel, så vi forventer, at det danske publikum vil tage rigtigt godt imod cyklerne, da det er vores helt klare fornemmelse at kunderne i højere grad leder efter noget, som skiller sig ud fra mængden af mainstream producenter. Niner har en klar identitet som et rendyrket terrænmærke, som kun laver cykler, med jord under neglene.

Niner Bikes er i cykelsammenhæng, en ren årsunge, grundlagt i  2005 af  Chris Sugai og Steve Domahidy. Deres første produkt var en 29″ mountainbike, hvor de var blandt de første men det var først nogle år senere blev kendt for deres patenterede affjedringsystem kaldet CVA.  RLT 9 er Niners bud på den om sig gribende Gravel bølge. Den fås i tre udgaver med stel i kulfiber, aluminium og stål. Specielt RLT 9 Steel vakte vores gamle redaktørs opmærksomhed, som en lækker allrounder både til 700 C og 650B hjul. Den har rørsæt fra Reynolds med for kendere nr. 853. En detajle hentet fra offroad verdenen er det overdimensionerede kronrør. Forgaflen er i kulfiber og ret usædvanligt udstyret med fittings til skærme og tasker. RLT fås både som komplet cykel og løst rammekit.

Med nyetableret europæisk lager placeret i Holland, håber amerikanerne nu de kan få fodfæste på det lukrative europæiske cykelmarked.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN