CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

CykelSportMessen har 10 års jubilæum CykelSportMessen har 10 års jubilæum
For tiende gang er Roskilde centrum for cykelfolket i weekenden den 11-12. november, hvor mere end et halvt hundrede udstillere præsenterer det bedste... CykelSportMessen har 10 års jubilæum

Cykelsportsmesen er blevet voksen og kan nu for tiende gang åbne dørene til en af Skandinaviens største cykel- og triatlonmesser.
Ifølge Jan Marker som er arrangør af messen og til dagligt driver cykelgrossist virksomheden Marker Scandinavia: “Man kan købe dæk, hjul og ny saddel på nettet, men der er intet, der slår en snak med rigtige fagfolk på en messe, hvor en stor del af branchen er samlet, og hvor man også kan se og røre ved det hele”

Over 60 udstillere
Med et væld af udstillere og alt inden for high-end brands til cykelfolket og triatleterne kan man sagtens bruge en dag eller to på messen. Hele 8 rejsearrangører står klar til at svare på spørgsmål om cykelrejser i ind- og udland. Der er et bredt udvalg at vælge i mellem både for nybegynderen som den garvede motionist.

Test din nye cykel
I Hal C har vi et stort testareal, hvor man kan prøve sin drømmecykel.  Har du penege med og kan tage en hurtigt beslutning er det muligt at gøre en god handel hos de mange udstillere, som desker op med adskellige messetilbud.

Gode råd af eksperter
CykelSportMessen skruer også op for fagligheden med bikefitting, træningstips, ernæringsråd, fysiologisk test, workshops og meget mere, der engagerer gæsterne og giver motionister på alle niveauer noget at tænke over og arbejde videre med.

Præmier for 60.000 kr.
Et sidste tip er at købe billetten online. Så slipper man for køen ved indgangen, og er med i lodtrækningen om præmier for over 60.000 kroner, blandt andet en Pinarello TT-cykel – og så støtter CykelSportMessen Julemærkefonden med fem kroner per billet slutter Jan Marker.

Tid og sted
CykelSportMessen Øst, Roskilde Kongres Bauhaus Arena
Lørdag den 11. november kl. 10-17
Søndag den 12. november kl. 10-16
Entre 60 kr./dag eller 100 kr./begge dage
Bemærk: 5 kr. pr. solgt onlinebillet går til Julemærkefonden – www.julemaerket.dk

Link

CYKELPORTALEN