CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye mini GPS computere fra Garmin Nye mini GPS computere fra Garmin
Småt er godt, er den nye udmelding fra Garmin med de nye Edge 20 og 25 cykelcomputere. Nye mini GPS computere fra Garmin

Garmin-Edge-25

Tidliger på året kunne vi berette fra Taipei at Lezyne er på vej med hvad de kalder verdens mindste GPS cykelcomputer. Inden de overhovedet er landet på hylderne i Danmark, er Garmin nu på banen med deres Edge 20 og 25 cykelcomputere på størrelse med et armbåndsur og har størrelsemæssigt taget titlen tilbage.

Det måtte jo komme som en modreaktion på de senere års udvikling hvor GPS cykelcomputere bliver stadig større og større og tager fokus for det som det
hele drejer sig om at cykle og nyde turen.

Som  Dan Bartel, Garmin vice president siger “Real estate on your bike is limited – the Edge 20 and Edge 25 are the quintessential bike computers for cyclists wanting to save space without losing valuable features,” . “The Edge 20 and Edge 25 allow cyclists to track essential stats like time, distance, speed, ascent and location in a small but powerful device.”

Alligevel er det lykkedes Garmin at klemme stort set alt ned i de små æsker lige fra distance, tempo, puls og tid til planlægning og download af nye ruter. Dette foregår via Garmin Connect™ De små ure vejer kun 25 gram og har et monokromatisk display.

Edge 25 registrerer vigtige statistiske oplysninger fra din tur såsom tid, afstand, hastighed, samlet stigning og position. Når enheden parres med en pulsmåler¹, registrerer den også din puls og pulszone, så du ved, hvornår du når dit mål. Brug med pulsmåler giver også mere nøjagtige oplysninger om forbrændte kalorier under din tur.

Edge 25 har alle de nødvendige statistiske oplysninger, du behøver for at hæve din tur op på et højere niveau. Lille i størrelsen, men spækket med funktioner som f.eks. Smart Notifications², når den parres med en kompatibel smartphone.

Vælg ruter som andre har kørt, eller opret dine egne på Garmin Connect, vores gratis online-træningsfællesskab. Når du har valgt en rute, kan du uploade den direkte til Edge 25 og følge den til din ønskede destination. Du kan også konkurrere mod dig selv for at gøre det endnu mere interessant.

Edge 25 fortæller dig, hvor hurtigt og hvor langt du kører. Når enheden parres med ANT+® sensorer3, kan du også registrere kadence, samt indendørs hastighed og distance.

garmin-connect-leaderboards

Når enheden parres med Bluetooth®, giver LiveTrack venner og familie mulighed for at følge din tur i realtid. Inviter følgere ved hjælp af e-mail eller sociale medier, så de kan se dine livedata på Garmin Connect.

Edge 25 bruger GPS+GLONASS-satellitter til at registrere, hvor langt, hvor hurtigt og hvor du kører, selv under tæt løvdække. I modsætning til en mobiltelefon kan du bruge Edge 25 i op til 10 timer uden at skulle bekymre dig om data eller batterilevetid.

 

Via Bluetooth til en kompatibel telefon eller med en enkel tilslutning til Mac® eller pc kan du uploade dine aktiviteter til vores gratis online-træningsfællesskab, Garmin Connect. Her kan du se, den vej du har kørt på et kort, analysere den, dele den og få vist flere detaljer.

 

Med priser på mellem 1000,- og 1300,- er udviklingen på rette vej, GPS cykelcomputere til alle. De nye Garmin modeller ventes på markedet i løbet af juli/august måned.

 

Link

CYKELPORTALEN