CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny distributør af Giordana cykeltøj Ny distributør af Giordana cykeltøj
Det italienske cykeltøjsmærke har efter en større omstrukturering valgt at skifte dansk distributør. Ny distributør af Giordana cykeltøj

Giordana-banner

“Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment og mærkevarer, så vi kan tilbyde forhandlere et bredt udbud af kendte kvalitetsmærker til vores mange forhandlere. Og vi er naturligvis meget stolte af at Giordana har valgt os som deres fremtidige partner i Danmark” fortæller direktør, Jesper Reinhardt. “Vi har fået sammensat et rigtigt godt hold i cykeldivisionen og med Lars Nygaard som ansvarlig for vores tilbehør, er jeg yderst tilfreds med at vi nu også har fået Giordana i hus. “Den høje Italienske kvalitet til fornuftige priser, har gjort Giordana til det førende cykeltøjs-mærke i Danmark og matcher Reinhardt Bikes produktlinje rigtig godt, supplerer markedschef Lars Nygaard.

Giordan-men-italien-mountains

Giordana har eksisteret siden 1979 og er vokset til et af de mest anerkendte mærker indenfor cykeltøj. Efter i flere år at have outsourcet selve produktionen valgte ejeren af Giordana varemærket, Giorgio Andretta, i 2015 at købe sin egen fabrik. Fabrikken ligger i en lille by ved navn Montecchio Maggiore i Italien. Placering af fabrikken i Italien sikrer en højere kvalitet end tidligere set samt hurtige og stabile leverancer. Med Giordana får du i høj grad garanti for TRULY MADE IN ITALY.
I forbindelse med købet af egen fabrik valgte Giordana også at revurdere distributionen i Europa. ”Valget af Reinhardt Bikes som ny distributør var ikke svært. Det engagement og den viden Reinhardt teamet har vist, er imponerende. Vi ser frem til et fantastisk samarbejde” udtaler Chris Goodwin, Sales manager Giordana Clothing.

Giordana-caps

Om C. Reinhardt
C. Reinhardt as har mere end 90 års erfaring med udvikling, design, import og salg af 2-hjulede køretøjer i Norden. I 2009 lancerede C. Reinhardt den populære el-cykel E-Fly, som blev første step til C. Reinhardt’s cykeldivision, Reinhardt Bikes.
I dag designer og producerer Reinhardt Bikes cykelmærkerne NORDEN, CULTIMA INK, RAAM og E-Fly.  Reinhardt Bikes har ligeledes agenturet på det kendte tyske MTB-mærke GHOST og high-end racercykler fra belgiske Eddy Merckx samt et omfattende program af anerkendte mærker på cykeltilbehør som Giordana, MET, Topeak, Trelock, Reelight, Sigma, Tifosi, Mixbike, Polisport, Weldite, Burley, Chaoyang mfl.
Fra hovedsædet i Ballerup varetager ca. 40 medarbejdere salg og distribution til mere end 400 forhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

Læs vores besøgsrapport her

CYKELPORTALEN